20.000-33.000 TL'ye bilgisayar toplama tavsiyesi

Tunamus101

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayar toplama gibi işlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ve 20-33 bin arasında bir bütçem var. Bu bütçe ile bilgisayar toplamama yardım edecek biri var mı?
Oynadığım oyunlar: Valorant, CS2, GTAV, Minecraft.

Not: NVIDIA RTX ekran kartı olursa sevinirim.

Merhaba. Ben bilgisayar toplama gibi işlerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ve 20-33 bin arasında bir bütçem var. Bu bütçe ile bilgisayar toplamama yardım edecek biri var mı?
Oynadığım oyunlar: Valorant, CS2, GTAV, Minecraft.

Not: NVIDIA RTX ekran kartı olursa sevinirim.

1 TB M.2 yapıp kasayı MSI veya Thermaltake yapıp almanızı öneririm.
Kendiniz ekstradan bir işlemci soğutucu takarsınız güzel olur.

1 TB M.2 yapıp kasayı MSI veya Thermaltake yapıp almanızı öneririm.
Kendiniz ekstradan bir işlemci soğutucu takarsınız güzel olur.

Ben MSI, Thermaltake in ne olduğunu bilmiyorum. Bana daha açık bir dille ne dediğini anlatır mısın?

Ben MSI, Thermaltake'in ne olduğunu bilmiyorum. Bana daha açık bir dille ne dediğini anlatır mısın?

Hocam onlar bildiginiz marka ekran kartı üretirler kasa üretirler kasa konusunda sistemde Rampage koymuşlar Rampage Power Boost gibi kasalarda güç kaynağının ne olduğu belli değil yüksek akım koruması var mı sıcaklıķ korumasi var mı araştırmama rağmen bulamadığımdan dolayı MSI veya Thermaltake kasası özelleştirmesi yapmanızı önerdım çünkü onlarda en az 4 tane güç kaynağı koruması var

Hocam onlar bildiginiz marka ekran kartı üretirler kasa üretirler kasa konusunda sistemde Rampage koymuşlar Rampage Power Boost gibi kasalarda güç kaynağının ne olduğu belli değil yüksek akım koruması var mı sıcaklıķ korumasi var mı araştırmama rağmen bulamadığımdan dolayı MSI veya Thermaltake kasası özelleştirmesi yapmanızı önerdım çünkü onlarda en az 4 tane güç kaynağı koruması var.

İleride kullanmak için yanında termal macun almamı önerir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı