20.000 ₺ laptop önerisi

Bütçe
20.000

TeomanTurkey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hem yazılım hem oyun için laptop arıyorum. Nadir de olsa VirtualBox kullanabileceğim, Android Stuido'da ve emulatörlerde kasmayan aynı zamanda püpüler oyunlarda (GTA 5, Dying Light2, Minecraft) 60FPS 1080p oynayabileceğim laptop arıyorum. Şu ana kadar HP Victus Gaming 16 dikkatimi çekti. Önerileriniz, tavsiyeleriniz nedir, teşekkürler.
İçinde RTX ekran kartı olması gerekiyor.

indir.png

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    305 KB · Görüntüleme: 59
Model gayet hoş ama 8 GB RAM'in yazılımcı birine yeteceğinden emin değilim. 16 aşağısı almayın bence hatta bütçe varsa 32.

Merhaba, hem yazılım hem oyun için laptop arıyorum. Nadir de olsa VirtualBox kullanabileceğim, Android Stuido'da ve emulatörlerde kasmayan aynı zamanda püpüler oyunlarda (GTA 5, Dying Light2, Minecraft) 60FPS 1080p oynayabileceğim laptop arıyorum. Şu ana kadar HP Victus Gaming 16 dikkatimi çekti. Önerileriniz, tavsiyeleriniz nedir, teşekkürler.
İçinde RTX ekran kartı olması gerekiyor.

Eki Görüntüle 1664608

Yazılım için RAM eklemeniz gerekebilir ama 2x4 diye biliyorum RAM'ler

Victus güzeldir alabilirsin, çıkan RAM'leri satıp ona göre ekleme yaparsın.

Performans olarak baktığımızda ikisi de aynı performansı gösteriyor. Victus'un avantajı VRAM. RAM artarsa Victus tabii ki. Ben sadece alternatif olarak sundum.

8x1 değil mi?
2x4

Model gayet hoş ama 8 GB RAM'in yazılımcı birine yeteceğinden emin değilim. 16 aşağısı almayın bence hatta bütçe varsa 32.
Yazılım için o denli yüksek ram gerekmiyor. Video düzenlemiyor ne de olsa.

Performans olarak baktığımızda ikisi de aynı performansı gösteriyor. Victus'un avantajı VRAM. RAM artarsa Victus tabii ki. Ben sadece alternatif olarak sundum.
VRAM mi? Komik. 3050 ile 3060 arasında dağlar kadar GPU gücü farkı var. Bilmeyen biri de tek farkı VRAM 2 GB daha az sanar.

Alınır. Bu bütçede daha iyisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı