20.000₺ Mimar için Sistem Önerisi

Ben de kasasını değiştirirdim, Fractal Design Meshify C getirtirdim yurtdışından, mimarlık bilgisayarı için olmazsa olmaz bence. Günümüz mimarlık estetiğine uygun bir kasa. Şahsi beğenim sadece
Katılıyorum hocam, Lakin aralarında 450 TL fiyat farkı var Eğer arkadaş bütçesini 20.500 TL yapabiliyor ise dediğiniz kasayı alabilir

şuan değil önde 2 adet 140mm üstte 140mm ile kullanıyorum, siparişini verdim x62 fakat yeni yıla anca gelecek.
Negatif basınç çalışıyor olması lazım o kasa, aynı şekilde çalıştırmaya devam edin bence x62 gelince. Radyatör fanlarını çıkarıp ters takın yani. Aksi takdirde grafik kartınızın sıcaklığı artabilir.

Negatif basınç çalışıyor olması lazım o kasa, aynı şekilde çalıştırmaya devam edin bence x62 gelince. Radyatör fanlarını çıkarıp ters takın yani.

bayağı verimli evet stok fan kullanmama rağmen. aslında önde kullanmayı pek sevmiyorum radyatör ama kasa çok güzel idare edeceğiz

Aklıma geldi, birinci veya ikinci nesil Threadripper'dan daha mı iyi 3900X?
Kendim araştırabiliyormuşum meğerse.. Piyasada bile yokmuş. GG, 3900X go.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…