Aerocool firması kaliteli bir firmadır, Phanteks'de koyabilirdim lakin 350 TL'ye düzgün kasaları yok.
Kasa dışında bende atarım mükemmel olmuş.
Titan alabilsek keşke ama ben pahalı diye dedim sadece. Arkdaş limit koymuş o yüzden bencede Quadro doğru seçim olacaktır.
Ben de kasasını değiştirirdim, Fractal Design Meshify C getirtirdim yurtdışından, mimarlık bilgisayarı için olmazsa olmaz bence. Günümüz mimarlık estetiğine uygun bir kasa. Şahsi beğenim sadece
Yeni konu açın lütfen ve beni etiketleyin.Arkadaşlar bende render için bir sistem toplamayı planlıyordum.Tabi tek bilgisiyarım olduğu için aynı zamanda oyun oynamayı da düşünüyorum.Toplamayı düşündüğüm sistemim de 20000tl gibi bir rakamı buluyor ancak ben aşağıdaki gibi ekran kartını Rtx 2070 super seçmiştim.epey.com karşılaştır burada iki ekran kartını karşılaştırdığımda cuda çekirdeği de dahil olmak üzere nerdeyse tüm özelliklerde 2070 super ağır basıyor.Vray de render alırken işlemciye ağırlık verip, ekran kartını sadece viewportta ıpr'de kullanmayı düşünüyorum.Sizce render süresi bakımından ekran kartı daha mı fazla performans sergiliyor daha önce hep cpu dan render aldığım için bu konuda pek bir bilgim yok .Bu yüzden işlemciyi 3900x alıp quadro rtx 4000'e mi dönmeliyim?Bu konuda yorumlarınızı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
- İşlemci: AMD Ryzen 9 3950X
- Anakart: MSI MEG X570 ACE AM4 AMD RYZEN DDR4 4600 mhz ( O.C )
- Ekran Kartı: MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO
- Kasa: COUGAR GEMINI T RGB GAMING USB 3.0 MİDT ATX
- Güç Kaynağı: Corsair Enthusiast TXM 850W MODULER 80+GOLD 12 CM FANLI
- Bellek: GSKILL 32 GB (2X16) TRIDENT Z NEO DDR4 3600 Mhz Cl16
- Hard Disk: Seagate Barracuda 3.5 4 TB sata 3.0 256 Mb 7200Rpm
- SSD: Samsung 512 GB 970 Pro NVMe M.2
- Sıvı Soğutucu: Cooler Master Masterlıquıd ML360R
- Monitör: LG 27UK850-W
Yeni bir konu açıp, Bizi etiketlemeniz yeterli.Arkadaşlar bende render için bir sistem toplamayı planlıyordum.Tabi tek bilgisiyarım olduğu için aynı zamanda oyun oynamayı da düşünüyorum.Toplamayı düşündüğüm sistemim de 20000tl gibi bir rakamı buluyor ancak ben aşağıdaki gibi ekran kartını Rtx 2070 super seçmiştim.epey.com karşılaştır burada iki ekran kartını karşılaştırdığımda cuda çekirdeği de dahil olmak üzere nerdeyse tüm özelliklerde 2070 super ağır basıyor.Vray de render alırken işlemciye ağırlık verip, ekran kartını sadece viewportta ıpr'de kullanmayı düşünüyorum.Sizce render süresi bakımından ekran kartı daha mı fazla performans sergiliyor daha önce hep cpu dan render aldığım için bu konuda pek bir bilgim yok .Bu yüzden işlemciyi 3900x alıp quadro rtx 4000'e mi dönmeliyim?Bu konuda yorumlarınızı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
- İşlemci: AMD Ryzen 9 3950X
- Anakart: MSI MEG X570 ACE AM4 AMD RYZEN DDR4 4600 mhz ( O.C )
- Ekran Kartı: MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO
- Kasa: COUGAR GEMINI T RGB GAMING USB 3.0 MİDT ATX
- Güç Kaynağı: Corsair Enthusiast TXM 850W MODULER 80+GOLD 12 CM FANLI
- Bellek: GSKILL 32 GB (2X16) TRIDENT Z NEO DDR4 3600 Mhz Cl16
- Hard Disk: Seagate Barracuda 3.5 4 TB sata 3.0 256 Mb 7200Rpm
- SSD: Samsung 512 GB 970 Pro NVMe M.2
- Sıvı Soğutucu: Cooler Master Masterlıquıd ML360R
- Monitör: LG 27UK850-W
Yeni konu açın lütfen ve beni etiketleyin.
Evet, sürekli takipteyim yazılanlara. Yeni şeyler yazıldıkça alacak kişiye bilgilendirme yapıyorum fakat işte olduğum içinde pek yazmaya vakit bulamıyorum açıkçası. @Motionless IN White arkadaşımızın sistemi sizler tarafından da beğenildiği için en çok bunun üzerinde durduk. Fakat alacak kişi yaşça biraz büyük ve bilgisayarı satın aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsam gidip götürebileyim kendime bir muhatap bulayım gibi bir düşüncede. O yüzden itopya, vatan bilgisayar tarzı hem montajı yaptırılacak hem de dediği gibi bir muhatap bulabileceği bir yerden almak istiyoruz. Var mıdır bu tarz önerebileceğiniz yerler?Eki Görüntüle 472105
KS bir şey yazmamış ama yazdıklarımızı görmüş, umarım güzel bir şey çıkar ortaya.
"Workstation pc" yazıp google'da aratınca bir sürü profesyonel mağaza ve bilgisayarcı çıkıyor. Böyle bir firmayla görüşmenizi önermiştim zaten ilk mesajımda. Alacak kişi oldukça bilgeymiş, zira bu makine üzerinden para kazanacak, 1 saniye olsun sorun çıkmasını istemez ve anında servis hizmeti bekler. Zaten asıl parayı da buna ödeyecek eğer böyle bir firmayla çalışırsa. Ha bu firmaların elinde ne parçalar vardır kaça satarlar onunla görüşmek sizin işiniz, biz perakende fiyatlarını biliyoruz, özel firmalar kaç para ister bilemem ama bizim burda kurduğumuzdan daha düşük performans bir sistem kuracakları kesin. Yine de içiniz, gönlünüz tamamen rahat olur, ya bir sorun çıkarsa diye düşünmezsiniz, o yüzden önerim böyle bir firmadan hizmet almanızdır.Evet, sürekli takipteyim yazılanlara. Yeni şeyler yazıldıkça alacak kişiye bilgilendirme yapıyorum fakat işte olduğum içinde pek yazmaya vakit bulamıyorum açıkçası. @Motionless IN White arkadaşımızın sistemi sizler tarafından da beğenildiği için en çok bunun üzerinde durduk. Fakat alacak kişi yaşça biraz büyük ve bilgisayarı satın aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsam gidip götürebileyim kendime bir muhatap bulayım gibi bir düşüncede. O yüzden itopya, vatan bilgisayar tarzı hem montajı yaptırılacak hem de dediği gibi bir muhatap bulabileceği bir yerden almak istiyoruz. Var mıdır bu tarz önerebileceğiniz yerler?
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Böyle alabilir, Ekran kartını Yukko gibi siteler satıyor Ki ürünlerinin arkasında tam duruyorlar sıkıntı çıkacağını hiç sanmıyorum.
8 DIMM slotu olan X570 anakart yok. Bu platformda en çok 4 DIMM slotu sunuluyor.Teşekkürler. Anakart konusunda 8 slotu bulunan bir anakart önerebilir misin?