20.000₺ render sistemi önerisi

Bütçe
20000

Mechazawa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, dün buna benzer bir konu açmıştım ve birçok ilgili arkadaş da konuya dahil olmuştu hepsine teker teker teşekkürlerimi iletiyorum ancak kurun dalgalanmasından dolayı oluşturmak istediğim sistemde büyük bir fiyat dalgalanması oldu ve şu an farklı bir sistem arayışına girdim o sebeple tamamen sizin oluşturacağınız sistemler arasından en içime sineni seçeceğim.

Kriterler:
  • Sistemi video efekt işleri, kurgu işleri için kullanacağım fakat aynı zamanda oyun da oynayacağım.
  • Sistemde kullanmayı düşündüğüm kasa H500.
  • RAM MHz hızının yüksek olmasını istiyorum ve RAM 64 GB olursa iyi olur, en kötü 32 GB.
  • Bütçem 20.000 lira. Küsuratlar olur bütçeden üstte veya altta olur ama çok yüksek bir esnekliği yok bütçenin.
  • Genelde Akakce.com üzerinden tavsiyeler geliyor ancak ben direkt olarak İtopya'ya da Sinerji gibi hazır sistem toplanabilen yerlerden tavsiye gelmesini istiyorum çünkü montaj derdiyle uğraşmak istemiyorum, her yerden teker teker parça beklemek istemiyorum ve en kötüsü montaj vs. yaparken parçaya zarar verecek olma ihtimali. Bu sebeple itopyadan vs. topladığınız sistemin ekran görüntüsünü atarsanız hem fiyat hem toplam bütçe konusunda daha anlaşılır bir konu olur bence.
  • İtopya gibi yerlerde maalesef şu an ekran kartı yok. Bu yüzden ekran kartı istisnai olarak farklı bir yerden önerilebilir zaten açıkçası nereden nasıl ekran kartı bulacağımı da bilmiyorum maalesef. Ancak takdir edersiniz ki bu fiyata sistemime en azından bir 3060 koyabilmek isterim. Hepsiburada üzerinde 12 GB versiyonlarının olduğunu gördüm. Yine de takdiri size bırakıyorum, en güncel ve en stabil olduğunu düşündüğüm sistemi alabilirim. Umarım herkese faydalı bir konu olur.
20.000 lira benim için az bir para değil gerçekten ve çok çalışıp kendime bir iş istasyonu kurmak için biriktirdim bu parayı o sebeple en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum ve bu konuda sizlere güveniyorum. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…