Merhaba, PC sistemi toplamak için 20.000TL -25.000 TL arası bir bütçem var. Karakter animasyon işinde çalışmaktayım. Sıklıkla maya programı üzerinden iş yapıyorum. Yer yer 3D Max ve Blender programlarıyla da çalışıyorum. Kimi zaman CPU render; kimi zamanda GPU render almam gerekiyor. 2D ve 3D karakter animasyonları ve simülasyon ürettiğim zamanlarda yoğun bir RAM kullanımım söz konusu ve tabii ki sonrası için de video edit işleri devreye giriyor. Genelde After Affect kullanıyorum. Mesleki heyecanın getirisi oyunlarla da performans oyuncusu olarak olmasa da yenilikleri takip etmeği seviyorum. Kullanıcı özetim bu. Sistem önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
G.Skill Trident Z RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-32GTZR Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Çok sağol Yüksek RPM Tam kafamdaki sistem olmuş ekran kartı olarak yeni çıkan amd rx 6800 xt düşünüyordum ama bende tekrar rtx 3080 döndüm teyit etmiş oldum sayende . Cevabın için tekrardan çok sağol
G.Skill Trident Z RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-32GTZR Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Toshiba 3.5" 4 TB P300 HDWD240UZSVA SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Corsair iCUE 4000X RGB CC-9011204-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 4000X RGB CC-9011204-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.104,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...
En ucuz MSI Mag Coreliquid 360R Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Coreliquid 360R Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 4.890,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
24.880 TL.
Depolamaya çok ihtiyacınız vardır diye 4 TB HDD koydum. 1 TB+1 TB SSD de yeter derseniz Kingston A2000 veya mümkünse aynı SSD'den veya bir tane daha almanızı öneririm.
Coil Whine hiç yaşamadım ama render alırken eski makinem jet motoru sesiyle yarışıyordu O yüzden olmaz umarım ama olursada yadırgamam galiba Kasa için bu sistemi high towera çevirsem ısı için büyük bir fark yaratır mı ? @passat sistem için çok sağol iyice pekişti kafamda ki parçalar SSD ve RAMleri daha sonradan yükseltme yoluna girişicem . Zaman harcadığın için tekrardan çok teşekkür ederim .