20.000 TL All In One iş bilgisayarı önerisi

esq

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam dostlar. Abim için All In One bilgisayar arıyoruz. Bütçe 15-20bin TL arası. Öneriniz var mıdır?

Selam dostlar. Abim için All In One bilgisayar arıyoruz. Bütçe 15-20bin TL arası. Öneriniz var mıdır?

Hocam merakımdan soruyorum, bu all in One bilgisayarlar neden bu kadar pahalı?

Intel olanlar pek yok sanırım.

Hocam laptop + monitör almak daha mantıklı değil mi? Modellere biraz baktım da bileşenleri çok kötü. Hem laptop evden işe işten eve taşınabilir.

Hocam laptop + monitör almak daha mantıklı değil mi? Modellere biraz baktım da bileşenleri çok kötü. Hem laptop evden işe işten eve taşınabilir.

Şu an öyle yapıyor(senelerdir) ama istemiyor artık. Bilgisayar ve monitör çok eskidi.

Selam dostlar. Abim için all ın One bilgisayar arıyoruz. Bütçe 15-20bin TL arası. Öneriniz var mıdır?

Hocam laptop alın daha rahat kullanırsınız ve aynı fiyata 10 kat güçlüsünü alırsınız.

Şu an öyle yapıyor(senelerdir) ama istemiyor artık. Bilgisayar ve monitör çok eskidi.

Yeni bir laptop yeni bir monitör alsın 20000 TL'ye çok hızlı bir sistem kurarsınız.

Hocam laptop alın daha rahat kullanırsınız ve aynı fiyata 10 kat güçlüsünü alırsınız.

Yeni bir laptop yeni bir monitör alsın 20000 TL'ye çok hızlı bir sistem kurarsınız.

Mesela https://www.hepsiburada.com/asus-tu...DnAYHSz-L4pjR2NXljhoCoXoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds ve ASUS TUF GAMING F15 FX506LHB-HN347 INTEL I5-10300H 8GB DDR4 512GB PCIE SSD 4GB GTX1650 15.6" FHD 144Hz FREEDOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
All in One alınacaksa bence en kötü Mac alınmalı. O da bütçeyi aşıyor.

İfadeler: esq
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…