20.000 TL altı iş laptop önerisi

Bütçe
20.000

Yavuz Yalın

Femtopat
Daha fazla  
Selam,
Yakın zamanda bir laptop almak istiyorum üniversite için kullanacağım o yüzden oyun tarafı ile pek alakam yok. Daha çok iş tipi bakıyorum. Bütçem 20.000 TL öneriler bütçeyi aşmazsa sevinirim.

Çok bir şey depolamayacaksan giriş seviye Macbook alabilirsin.

Evet, bu.
Macbook lar pek benlik değil ki zaten bu fiyat aralığında en düşük seviye olanlar geliyor. Biraz daha yüksek performanslı bir şeyler arıyorum.

Lenovo ThinkPad en güzel laptop.

Macbook lar pek benlik değil ki zaten bu fiyat aralığında en düşük seviye olanlar geliyor. Biraz daha yüksek performanslı bir şeyler arıyorum.
En düşük seviye Mac alsaydım da şimdi Monster ile sürünmeseydim keşke. Office ve internet için kullanacaksan sana rahat yeter. Hatta bu fiyata alabileceğin performanslı denilen Windows kuracağın bilgisayarlardan kat kat performanslıdır. M1 işlemci sonuçta, boru değil. Hem de uzun ömürlü.

M1 aşırı güçlü ve pürüzsüz bir deneyim sağlıyor. Intel 8.Nesil I5 MacBook Pro'dan geçtim dehşet derecede fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…