20.000 TL bilgisayar toplama önerisi

peki ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 SUPER Advanced Edition 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
5000 tl eder mi ?
Evet eder, ucuza almışsınız. Normalde 2070 Super'in en ucuz modelleri 4.600'den başlıyor. Size 2K 144Hz'de yetecektir 2070S. Yıllar sonra yetmemeye başladıktan sonra 3000 serisi RTX kart alıp yolunuza devam edersiniz. PSU ve işlemci buna izin veriyor zaten.
Eğer çok yüksek bir 3000 serisi RTX kart düşünüyorsanız 3700X koyun, ama anakartla beraber bütçe daha da artacaktır.

evet 50 dakikalık bi indirim vardı onu yakaladım. onun için ekran kartını değişmek gib ibir isteğim yok şuan
Monitör olarak
MSI OPTIX 27" MAG272CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP RGB QHD Freesync Curved Gaming Monitör

düşünüyorum bu konuda fikrin nedir?

Son düzenleme:
Monitör olarak
MSI OPTIX 27" MAG272CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP RGB QHD Freesync Curved Gaming Monitör

düşünüyorum bu konuda fikrin nedir?
Güzel ancak MSI monitörlerde sıkıntı yaşayanlar varmış iyice araştırarak alın ve o fiyata VA panel almak bana saçma geliyor.
IPS panel olarak önerebileceğim:

Curved model hoşuma gidiyor

TN panel görüntü kalitesi bakımından en kötü ancak tepkime süresi olarak en iyi paneldir.
IPS ise görüntü kalitesi bakımından en iyi ancak tepkime süresi olarak en kötü paneldir.
VA ise ikisininde ortası. Görüntü kalitesi ikisinin arasında. Tepkime süreleri de iyi gözüküyor incelemelere baktığımda.
Sizin seçtiğiniz ise VA panel o yüzden ikisinde de sıkıntı yaşamazsınız. IPS panel 1ms monitörlerin çoğu gerçekte 1ms değil ancak yine de tepkime süreleri sanıldığı kadar kötü değil. TN panelin görüntü kalitesi ise gerçekten kötü. IPS'den TN'ye geçmiş biri olarak söylüyorum.

Anladım. SSD olarak m2 modellerinden önebilir misin
corsair icue 220 t airflow ile cooler master masterbox td500 mesh arasındaki fark nedir ? corsairin kücük geleceği düşüncesindeyim. iyi bir havalandırma olsa yeterli.

Son düzenleme:
SSD olarak bunu öneririm:
İcue 220T'nin hava akışı çok daha iyi ve küçükte değil. Direkt onu alın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…