20.000 TL bilgisayar toplama önerisi

Hocam size ben 2080 Ti'li toplarım.
Daha detaylı konuşmak isterseniz instam. Timeover. 36 istediniz zaman ulaşabilirsiniz.

GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA 2X.
Al hocam 12 bin TL istersen 2080 modeli ve i5 K modeli kullanabilirsin m 2 SSD'yi de cıkarırsın.

Neden 2070? Anlamıyorum hani 2080SUPER almak varken neden 2070?

Neden 2070? Anlamıyorum hani 2080 SUPER almak varken neden 2070?
Arkadaş indirim görmüş almış.
Şaka bu değil mi? 17K sisteme bomba Power Boost PSU ile kalitesiz kasa koyma? Bir de SSD kronik sorunlu.

Arkadaş indirim görmüş almış.

Şaka bu değil mi? 17K sisteme bomba Power Boost PSU ile kalitesiz kasa koyma? Bir de SSD kronik sorunlu.

Dedim gibi PSU konusunda bilgili değilim 1000 TL bıraktım değiştir diye bir de kasa herkesin kendi zevkine kalır benim görsel acıdan beyendiğim bir modeldi bu nedenle onu koydum SSD'nin kronik oldunu yeni öğrendim burada hata bende diğer M.2 SSD'den alabilir SSD yerine tavsiye icin teşekkür.

Intel sistem toplamak çok anlamsız olur. Bütçe daha fazla uçar ve arkadaş ileride işlemci yükseltmesi yapmak için anakart değiştirir ve işlemciye çok daha fazla öder. Bir önceki sayfada seçtiği sistem fiyat ve verdiği performans bakımından en iyisi diyebilirim. Zaten sizin önerdiğiniz SSD'nin aynısını ben de önerdim, kaliteli bir markadır Samsung.
@KONT.DRAKULA

Aslında haklısınız Ryzen 7 kullanmak sistemde bir Nitro olabilir tavsiyeniz icin teşekkürler ama.
Ben genelde yüksek bütcede Intel daha kısıtlı bütcede AMD kullanan biri oldumdan ve performansa önem verdimden böyle yaptım.
Sizin tercihinizde gayet bilgece üstad.

Neden 2070? Anlamıyorum hani 2080SUPER almak varken neden 2070?
2080 super pahalı diye yani 17.000 i geçmese benim için güzel olur. bu arada herşey içinde yani kasa fanı olsun klavye mousesi vs gibi şeylerle beraber
Gördügüm kadarıyla 2070 super 2080 ile hemen hemen aynı fpsler iveriyor arada cok büyük bir fark yok. fiyat farkında değeceğini zannetmiyorum

Son düzenleme:
Bence Ryzen 9 3900X RTX 2080 Super 32GB RAM X570 bir anakart, 750W 80+ bir PSU ve hava akımı iyi bir kasa gayet iyi götürecektir üstüne artan paraya ekipman alırsınız, hem uzun ömürlü olur.

Bence Ryzen 9 3900X RTX 2080 Super 32GB RAM X570 bir anakart, 750W 80+ bir PSU ve hava akımı iyi bir kasa gayet iyi götürecektir üstüne artan paraya ekipman alırsınız, hem uzun ömürlü olur.
Kardeşim haklısın da en iyisi yerine bu bütçeye bir tık altını kuruyorum yapacak bir şey yok
Kardeşim sinerji bilgisayarın itopyadan ucuz olamsının sebebi nedir yanılmıyorsam biraz daha ucuz ?
Gigabyte GeForce RTX2080 Super Aorus 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı 6.308,44 TL olarak görünüyor. Gerçek mi bu acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…