O sistem ne öyle 50 milyar nedir. Uzayamı çıkacaksın onunla. Bence ağustostan sonra topla, çünkü şuan hiçbir donanım olması gerektiği fiyatta değil. Paranı savurma yani. Ama illa toplayacağım diyorsan yaz liste yapayım.
O sistem ne öyle 50 milyar nedir. Uzayamı çıkacaksın onunla. Bence ağustostan sonra topla, çünkü şuan hiçbir donanım olması gerektiği fiyatta değil. Paranı savurma yani. Ama illa toplayacağım diyorsan yaz liste yapayım.
Şakayı bir yana bırakalım. Bu sistemi alabilirsin. Senin bütçene göre en iyi ekipmanları dizdim. Monitör hakkında en ufak bir bilgim yok. Ama render ve photoshop yapmaya uygun bir monitör.
Dürüst olmak gerekirse bilgisayardan hiç anlamayıp 20.000 TL'lik sistem toplayacak olsam gider mağazada elemanın birine 500 TL bahşiş sıkar en iyi ne öneriyorsa anında ona toplatırdım.
Şakayı bir yana bırakalım. Bu sistemi alabilirsin. Senin bütçene göre en iyi ekipmanları dizdim. Monitör hakkında en ufak bir bilgim yok. Ama render ve photoshop yapmaya uygun bir monitör.
Bu fikir çok iyi. Bu sayede sistem 2 sene seni idare eder.
Power Tuşu>Chrome>sinerji.gen.tr>PC Toplama Sihirbazı>En pahalı parçaları seç>Sepete Ekle>Next>Next>Next..
Tamamiyle para israfı. 50.000TL için o bilgisayarın vereceği performansta 5 tane bilgisayar toplanır.