20,000 TL bütçe ile monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
20000

melihk74

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller.

20,000 TL bütçe ile monitör dahil oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak RTX serisi olursa daha iyi olur, çünkü neredeyse her forumda AMD ekran kartları ile ilgili güncellemeler sonrası hatalar meydana geldiği ile ilgili şikayetler okudum (WattMan gibi).

SSD 1TB Crucial .. Kart 3060Tİ .. Anakart B450*MK.. İşlemci 5600 olarak özelleştirin monitörle 20K civarı tutuyor dedigim gibi alın.

İşlemci 5600,ekran Kartı İNNO3D RTX 3060 Tİ,kasa Aqarius yaparak alınabilir.
Monitör olarak :

İşlemci olarak Ryzen 5 5600.
Anakart olarak B450M-K II.
SSD olarak Crucial P3 1TB 3500/3000 olarak düzenleme yaptım.

Ekran kartını INNO 3D RTX3060 Ti X2 mi tercih etmeliyim yoksa +400 daha koyup X3 tercih etsem değer mi?
Aynı şekilde RAM olarak da 16 yerine +700 verip 2x16 yapmak değer mi?

Bütçem biraz esnek +2K eklenebilir olarak düşünebilirsiniz.

X3 3fanlı gddr6x bellege sahip iş performansı olarak 3070 e denk az buz normal ti ile arasında fps farkıda var gibi bişe. Bütçe varsa yapın iyi olur. Ram olayını siz bilirsiniz ileriye dönük iyi olabilir ama şuan yeterli 16.

Soğutucu olarak kule tipi ya da sıvı soğutma seçmeli miyim sizce stok fan yeterli olur mu?

Soğutucu olarak kule tipi ya da sıvı soğutma seçmeli miyim sizce stok fan yeterli olur mu?
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stokla pek idare etmiyor. Kasam daha iyi olmasına rağmen. Oyun falan oynuyorsan çok almalısın. Kule işini görür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…