20.000 TL bütçe ile RX 7600 mı RTX 4060 mı alınmalı?

Daphretcry

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem almayı planlıyorum. Bu yüzden hazır sistemlere bakmaya başladım, bir arkadaşımdan da İncehesap önerisi aldım ve şimdi İncehesap'tan 2 tane sistem buldum.

Sistemlerin her şeyi aynı sadece ekran kartları farklı.

1. Sistem (RX 7600 8GB) | 2. Sistem (RTX 4060 8GB)

Bulduğum sistemler bunlardı sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ya da 20.000TL bütçem var. Eğer bunlardan daha iyi olan ve almamı düşündüğünüz bir sistem varsa atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda yeni bir sistem almayı planlıyorum. Bu yüzden hazır sistemlere bakmaya başladım, bir arkadaşımdan da İncehesap önerisi aldım ve şimdi İncehesap'tan 2 tane sistem buldum.

Sistemlerin her şeyi aynı sadece ekran kartları farklı.

1. Sistem (RX 7600 8 GB) | 2. Sistem (RTX 4060 8 GB)

Bulduğum sistemler bunlardı sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ya da 20.000TL bütçem var. Eğer bunlardan daha iyi olan ve almamı düşündüğünüz bir sistem varsa atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Maksimum bütçeniz 20k mı? Biraz daha fazlasına daha iyileri bulunabilir bu konu hakkındada 4060 alınız. Ama eğer bütçe artar ise minimum 4060 Ti alınız çünkü düz 4060 kötü bir ekran kartı tekniğe girersek işin içinden çıkamayız gibi.

4060 sistem daha iyi olacaktır. Zaten kas gücünde 7600, 3060'a denk.

Teşekkürler.

Maksimum bütçeniz 20k mı? Biraz daha fazlasına daha iyileri bulunabilir bu konu hakkındada 4060 alınız. Ama eğer bütçe artar ise minimum 4060 Ti alınız çünkü düz 4060 kötü bir ekran kartıdır.

Maalesef daha fazla çıkamıyorum. İleride belki bir yükseltme yapabilirim Ti için.

Teşekkürler.

Maalesef daha fazla çıkamıyorum. İleride belki bir yükseltme yapabilirim Ti için.

Sistemi alana kadar biraz daha fırsat kovalamaya bakın derim bazen 20-21k aralarında 4060 Ti'li sistem düşebiliyor hatta şu an tam 22'ye var ayrıca geçen 28 bin e Pro art 4070'li düşmüştü ama 2 günde temizlediler stoğunu ek olarak 4060'lı sistemin işlemcisini 5500'den 5600'e çıkartın iyi performans farkı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı