20.000 TL bütçe ile tablet önerisi

Devrim5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4. sınıfa giden kardeşim için ortalama 20.000 TL bütçe ile tablet arıyorum. Daha uyguna fiyat performans bir ürün olursa güzel olur. SIM kart takılabilen bir model olması tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 4. sınıfa giden kardeşim için ortalama 20.000 TL bütçe ile tablet arıyorum. Daha uyguna fiyat performans bir ürün olursa güzel olur. SIM kart takılabilen bir model olması tercihimdir.

SIM kart şart değilse 6 bin liraya Tab A8 öneririm. Bende kullanıyorum üniversite öğrencisi olarak işimi görüyor. İlla SIM kart olmalıysa Samsung'un üst modellerini araştırabilirsiniz pek bilgim yok o konuda kullandığımı önereyim dedim.

Merhaba, 4. sınıfa giden kardeşim için
İlkokul 4. sınıfa giden çocuğa neden 20 bin TL'lik tablet alıyorsunuz? iPad kid olmadığından eminseniz bunu alın yeterli:

Oyun için alacaksanız ve elleri küçükse çocuğun Tab A11 olabilir. 8 aydır Tab A9 kullanıyorum zaten birebir aynı cihazlar Samsung üstüne pek bir şey eklememiş.
Yoksa arkadaşın üstte attığı Huawei'de iyidir büyük tablet lazımsa.

Bence bu yaşta bir çocuğa laptop alınması daha doğru olur. Çünkü tablet o yaşlarda çok fazla bağımlılık yapabiliyor aynı zamanda küçükler tabletin dibine girdiğinden göz sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Laptopta bu dediğim sorunlar çok daha az olduğu için daha uygun olur. Aynı zamanda çocuklar tablete çok sağlıksız vücut pozisyonlarında bakıyor. Laptopa zaten düz oturarak bakmak zorunda. Eğer illaki tablet alacağım diyorsanız ve SIM kart özelliği önemsizse uzun ömürlülük ve performans bakımından iPad 11 tercih edebilirsiniz tabii kalem gerekmiyorsa çünkü kalemle 20 k yı 1-2K aşıyor. Eğer SIM Card sizin için elzemse Samsung S10FE modeline bakabilirsiniz hem de kalemi içinde. Tabii ki bu modelin fiziksel değil e SIM desteklediğine de dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun. Tabii ki üstteki arkadaşların önerdiği daha ucuz tabletler de 4. sınıftaki bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılar ben bütçeyi doldurmak amaçlı yazdım.

Son düzenleme:
Bence bu yaşta bir çocuğa laptop alınması daha doğru olur. Çünkü tablet o yaşlarda çok fazla bağımlılık yapabiliyor aynı zamanda küçükler tabletin dibine girdiğinden göz sağlığı olumsuz etkilenebiliyor. Laptopta bu dediğim sorunlar çok daha az olduğu için daha uygun olur. Eğer illaki tablet alacağım diyorsanız ve SIM kart özelliği önemsizse uzun ömürlülük ve performans bakımından iPad 11 tercih edebilirsiniz tabii kalem gerekmiyorsa çünkü kalemle 20 k yı 1-2K aşıyor. Eğer SIM Card sizin için elzemse Samsung S10FE modeline bakabilirsiniz hem de kalemi içinde. Tabii ki bu modelin fiziksel değil e SIM desteklediğine de dikkat edin. Şimdiden hayırlı olsun.

Laptop işi tarihe karıştı bu nesil için, alsan boşuna almış olursun hiçbiri istemiyor laptop ki oyun oynamak isteyecek çocuk adamakıllı oyun açabilecek laptoplar 30-40k gibi fiyatlardan başlıyor.

Laptop işi tarihe karıştı bu nesil için, alsan boşuna almış olursun hiçbiri istemiyor laptop ki oyun oynamak isteyecek çocuk adamakıllı oyun açabilecek laptoplar 30-40k gibi fiyatlardan başlıyor.
Reis doğru diyorsun o yaştakilerin oynayacağı oyunlar için tablet çok daha fazla çeşit barındırıyor tabii ki. Ben kendi tecrübelerime dayanarak sağlığı da işin içine katarak söyledim.

Reis doğru diyorsun o yaştakilerin oynayacağı oyunlar için tablet çok daha fazla çeşit barındırıyor tabii ki. Ben kendi tecrübelerime dayanarak sağlığı da işin içine katarak söyledim.

Emin ol laptop, masaüstü fark etmez onu da öyle kullanıyorlar zaten, bir arkadaşımın oğlu 6. sınıfa gidiyor ve masaüstü kullanıyor. klavye fareyi monitörün arkasına koymuş ekrana daha yakın olmak için. Ekrana uzak bakma huyları yok. Zaten ellerinden alsan ciyak ciyak ötüryorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı