A alishka Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:20 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon almak istiyorum. Son zamanlar karşıma Oppo A6 Pro 5G modeli çıkıyor. Açıkcası ekran kasa oranı ve kamera performansı beni etkiledi. Tasarım olarak da kötü değil. Sizler ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon almak istiyorum. Son zamanlar karşıma Oppo A6 Pro 5G modeli çıkıyor. Açıkcası ekran kasa oranı ve kamera performansı beni etkiledi. Tasarım olarak da kötü değil. Sizler ne önerirsiniz?
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 21 Yer Reykjavik Bugün 17:22 #2 Bu fiyata A56 varken tercih edilmez.
s7baba Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:25 #3 Daha çok günlük kullanım batarya ve kamera odaklı mi yoksa daha çok oyun için mi bakıyorsunuz?
A alishka Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:28 #4 s7baba dedi: Daha çok günlük kullanım batarya ve kamera odaklı mi yoksa daha çok oyun için mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunla pek işim yok. İnstagram, Tiktok, Youtube falan günlük uygulamalar için.
s7baba dedi: Daha çok günlük kullanım batarya ve kamera odaklı mi yoksa daha çok oyun için mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunla pek işim yok. İnstagram, Tiktok, Youtube falan günlük uygulamalar için.
s7baba Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:32 #5 alishka dedi: Hocam oyunla pek işim yok. İnstagram, Tiktok, Youtube falan günlük uygulamalar için. Genişletmek için tıkla... O zamna arkadaşın dediği gibi A56 bu fiyatın en iyi ürünü A56 alabilirsiniz ama A56 istemiyorsaniz Honor 200 e de bakabilirsiniz
alishka dedi: Hocam oyunla pek işim yok. İnstagram, Tiktok, Youtube falan günlük uygulamalar için. Genişletmek için tıkla... O zamna arkadaşın dediği gibi A56 bu fiyatın en iyi ürünü A56 alabilirsiniz ama A56 istemiyorsaniz Honor 200 e de bakabilirsiniz
A alishka Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:00 #6 kwabs dedi: Bu fiyata A56 varken tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam faturama yansıtacağım için en fazla 3 taksit oluyor A56. Oppo ve Tecno gibi telefonlar 12 taksite kadar oluyor.
kwabs dedi: Bu fiyata A56 varken tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... Hocam faturama yansıtacağım için en fazla 3 taksit oluyor A56. Oppo ve Tecno gibi telefonlar 12 taksite kadar oluyor.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.583 Çözümler 21 Yer Reykjavik Bugün 18:03 #7 Sırf 12 taksit oluyor diye o cihazı almak mantıklı değil, fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Onun yerine A56 alamıyorsanız A36 tercih edin.
Sırf 12 taksit oluyor diye o cihazı almak mantıklı değil, fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Onun yerine A56 alamıyorsanız A36 tercih edin.