20.000 TL Daikin klima tavsiyesi

mr_hidir

Hectopat
Merhaba, eve klima alacağım, gümüş filtre olayından dolayı daikin alacağız fakat bir sürü modeli var, hangisini almalıyız? 12000BTU işimizi görüyor. 20.000TL bandından da çok uzaklaşmadan almak istiyoruz.

Klimacı gelip bakacak ne kadar yeter diye. 12000 Ortalama bir salon için yeter. Ama evin yapısına da bağlı.

3 hafta önce Mersin Daikin 24 bin tl istedi 12000 BTU'ya.
Benim de o civarda bütçem mevcut bir sürü modelden hangisi olmalı kısmındayız şuanda.

Klimacı gelip bakacak ne kadar yeter diye. 12000 Ortalama bir salon için yeter. Ama evin yapısına da bağlı.
Ölçüp biçtim, bir çok websitesindeki bilgilere göre kurtarıyor. Hangi model alınmalı kısmında sorun yaşıyorum...

Hocam daikine zor ikna ettim ev halkını, 2 gün sonra başka bir klima alıp getirirsem sök bunu derler verdiğim parayla kalırım.
İnternette araştırın. Büyük ihtimal alacağınız daikin da midea üretimi olacaktır. Midea piyasada gördüğünüz çoğu markalara klima üreten kaliteli bir üretici tabi son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…