Merhaba, oyun bilgisayarı alacağım fakat bilgisayar terimleri ile çok aram olmadığı için bilmiyorum, çevremde de danışabileceğim biri yok. Birkaç bilgisayar seçtim fakat hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz bir bilgisayar var mıdır? Sürekli olarak oynadığım oyun “rust” genelde o yüzden rahat bir şekilde çalıştıracak bir donanıma sahip olsun istiyorum. Benim bulduğum bu 3'ü;
Merhaba, oyun bilgisayarı alacağım fakat bilgisayar terimleri ile çok aram olmadığı için bilmiyorum, çevremde de danışabileceğim biri yok. Birkaç bilgisayar seçtim fakat hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz bir bilgisayar var mıdır? Sürekli olarak oynadığım oyun “rust” genelde o yüzden rahat bir şekilde çalıştıracak bir donanıma sahip olsun istiyorum. Benim bulduğum bu 3'ü; Amazon.com.tr
Merhaba, oyun bilgisayarı alacağım fakat bilgisayar terimleri ile çok aram olmadığı için bilmiyorum, çevremde de danışabileceğim biri yok. Birkaç bilgisayar seçtim fakat hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz bir bilgisayar var mıdır? Sürekli olarak oynadığım oyun “rust” genelde o yüzden rahat bir şekilde çalıştıracak bir donanıma sahip olsun istiyorum. Benim bulduğum bu 3'ü;
En ucuz HP Victus 16-D1047NT 68P32EA i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 16.1 Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-D1047NT 68P32EA i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 16.1 Full HD Notebook özelliklerini incele, 22.690,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 15 - FA0007NT Intel Core i5 - 12500H 16GB RAM 512GB SSD 4GB Geforce RTX 3050Ti 15.6 inç FHD FreeDOS Mavi 6Z5Y0EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo