20.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
20.000
Makaleler
3
Elimdeki bilgisayar çok eski 1080p 2K video açabilecek internete sahibim fakat bilgisayar açamıyor. 60FPS videolarda kasıyor. Öğrenciyim ders çalışmak için ana kaynağım iPad olacak fakat ucuz da olsa bir bilgisayar istiyorum. Ekran kartı ile pek bir işim yok. Maksimum oynayacağım oyun HOI 4 olur. Microsoft uygulamalarında ve YouTube'da hiç kasmadan kullanabileceğim 1080p 60FPS 2K videolar açabilecek bir bilgisayar arıyorum.
Hafif oyunları oynatması yeterli. Onları da çok nadir oynarım. Benim için internet canavarı olması lazım. RAM ve işlemci eksiği çekmeyeyim, darboğaz yapmasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki telefon iPhone ise 20kya bulabileceğin bir MacBook alman daha iyi en azından ekosistem, cart curt zırvalıklarına ayak uydurabilesin.

Değer diyorsaniz artar.

Elindeki telefon iPhone ise 20kya bulabileceğin bir MacBook alman daha iyi en azından ekosistem, cart curt zırvalıklarına ayak uydurabilesin.

Tum cihazlarim Apple olacak fakat mack 20k ya istesigim ozelliklerde bulabilecegimi sanmiyorum.

Bu bilgisayardaki ekran kartı güncel kullandığım ASUS TUF Gaming F15 Gaming laptopta var. Oyun açısından bakarsak güncel oyunları orta grafiklerde akıcı şekilde oynatabilecek bir ekran kartı. Fakat diğer ekran kartlarına kıyasla gücü az kalıyor. Bu bilgisayarlar oyun bilgisayarı. Aslında siz Lenovo IdeaPad, ASUS Zenbook, ASUS Vivobook tercih edebilirsiniz. Hem işinizi görür hem de oyun bilgisayarlarına kıyasla batarya kapasitesi olarak çok daha uzun süre dayanıyorlar. Yine de siz iyi bir araştırın derim.

Bu bilgisayardaki ekran kartı güncel kullandığım ASUS TUF Gaming F15 Gaming laptopta var. Oyun açısından bakarsak güncel oyunları orta grafiklerde akıcı şekilde oynatabilecek bir ekran kartı. Fakat diğer ekran kartlarına kıyasla gücü az kalıyor. Bu bilgisayarlar oyun bilgisayarı. Aslında siz Lenovo IdeaPad, ASUS Zenbook, ASUS Vivobook tercih edebilirsiniz. Hem işinizi görür hem de oyun bilgisayarlarına kıyasla batarya kapasitesi olarak çok daha uzun süre dayanıyorlar. Yine de siz iyi bir araştırın derim.

O cihazlar oyun için tasarlanmış değil hocam ya ekran kartı olmaz ya da ısınır bataryası çok gitmez. İkisi de olmuyorsa ekran kartının wattı çok düşüktür normalde alması gerekenden çok daha az FPS alır.

Değer diyorsaniz artar.

Tum cihazlarim Apple olacak fakat mack 20k ya istesigim ozelliklerde bulabilecegimi sanmiyorum.

Bütçen hangisine yeterse onu al. Performans olarak en iyi skoru yapan sondaki Nitro 5(aynısını kendim kullanıyorum)LOQ'ta gayet güzel.

Oynayacagim 2 oyun var Cities Skylines ve HOI 4 grafik isteyen oyunlari ya oynamam ya da cok nadir oynarim onlar icin de now gibi platformlar kullanabilirim.
Benim icin onemli olan gunluk islerde Google YouTube 2K 1080p 60FPS videolari rahat acabilmesi arasira hobi olarak kodlama yapiyorum onlarda kasma donma yapmamasi.
Cihazlara bakacagim sağ olun.

Oynayacagim 2 oyun var Cities Skylines ve HOI 4 grafik isteyen oyunlari ya oynamam ya da cok nadir oynarim onlar icin de now gibi platformlar kullanabilirim.
Benim icin onemli olan gunluk islerde Google YouTube 2K 1080p 60FPS videolari rahat acabilmesi arasira hobi olarak kodlama yapiyorum onlarda kasma donma yapmamasi.
Cihazlara bakacagim sağ olun.
Hocam o oyunları oynamak için RTX kartlı gamer notebooklara 20K üstü paralar vermenize gerek yok. https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,480508442.html Şunu alırsanız istediğiniz oyunları oynarsınız ve üstüne bütçeniz artar.

Hocam o oyunları oynamak için RTX kartlı gamer notebooklara 20k üstü paralar vermenize gerek yok. Acer Aspire 3 A315-59G-58K7 NX.K6WEY.008 i5-1235U 8 GB 512 GB SSD MX550 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şunu alırsanız istediğiniz oyunları oynarsınız ve üstüne bütçeniz artar.

Hocam laptop uzun sureli kullanimda isinma vs konusunda nasildir.

Hocam laptop uzun sureli kullanimda isinma vs konusunda nasildir.
Hocam kasası ve hava ergonomisi konusunda çok bir fikrim yok. @484334 hocam daha iyi bilir. Tahminimce oyun bilgisayarı olmadığı için uzun süreli oyun performansında ısınma problemi yaratacaktır ama dediğim gibi, kesin yorum yapmak istemem zira yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı