Teknobiyotik'te ekran kartı hariç sistemler var. Kasa markası, ssd kalitesi sizler için önemli mi? Onlardan kısılıp anakart, işlemci ve Ram bütçesi yüksek tutulabilir.
Teknobiyotik'te ekran kartı hariç sistemler var. Kasa markası, ssd kalitesi sizler için önemli mi? Onlardan kısılıp anakart, işlemci ve Ram bütçesi yüksek tutulabilir.
Hazır sistemlerde illaki bir bileşendeki seçeneklerden birisi içime sinmeyen bir model oluyor, alternatif sunulanlarda aynı şekilde. Birinde PSU kötü, birinde kasa kötüvs. bu yüzden parça parça alacağım.
Hocam vatan gece indirimleri oluyor. Vayan gece indiriminde yüzde 15 indirim oluyor. Olursa hepsini vatandan alabilirsin. Uygunsa gelebilir. İstersen işlemciyi de 7600 x yapabilirsin.
İstersen güç kaynağını da msi 750w gold yapabilirsin. İndirimle 2500 liraya falan geliyor.
Hocam vatan gece indirimleri oluyor. Vayan gece indiriminde yüzde 15 indirim oluyor. Olursa hepsini vatandan alabilirsin. Uygunsa gelebilir. İstersen işlemciyi de 7600 x yapabilirsin.
İstersen güç kaynağını da msi 750w gold yapabilirsin. İndirimle 2500 liraya falan geliyor.
Hepsini vatandan topladım. Üzerine yüzde 15 indirim eklersin hesaplarken.
Teşekkürler hocam fakat monitör klavye mouse vs ekledim mi baya artar bu fiyat. Ama yinede biraz düşürerek güzel bir sistem çıkabilir, iskelet olarak güzel sistem olmuş emeğinize sağlık.
Ekran kartı satın almıyorum. Evde kullanmadığım bir tane RX580, bir tane 1600 super var. Genelde çok gerekmedikçe eski parçalarımı satmıyorum. Kasayı toplayıp ileride durumlarım müsait olunca bir kart alırım kasaya yakışacak.
Arkadaşın attığı anakartı beğendim bu arada, benimde kafamda böyle işlemci, anakart, ram iyi bir sistem vardı. Hem mevcutta iyi hemde yükseltilebilir, muhtemelen o anakarta alırsam bir süre bu sistem için anakart derdi olmaz.
Sadece ben farklı bir kaynaktan mATX versiyonunu alacağım: