Arkadaşlar ekran kartım olduğundan dolayı ekran kartsız bir sistem topluyorum. Anakart, kasa ve güç kaynağı konusunda kararsız kaldım. Buraya hazırladığım iki sistem linki bırakacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca bu işlemci için bu soğutucu yeterli olur mu?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
DEEPCOOL LT520 RGB 240mm Sıvı Soğutma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
PSU yu sonradan yükseltme yaparken değiştirirsiniz, işlemci tarafında 7000X3D modeller beklenebilir.
DEEPCOOL LT520 RGB 240mm Sıvı Soğutma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
PSU yu sonradan yükseltme yaparken değiştirirsiniz, işlemci tarafında 7000X3D modeller beklenebilir.
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.