20.000 TL her şey dahil PC toplama

20k ya da APU önermezsin. Hocam deneyip geliyorum.

AOC G2490VXA 23.8" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Razer Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

R5 3600+B450 Tomahawk+2x8 3600MHz Trident Z + INNO3D RTX 3060 12 GB + Barracuda 120 500GB SSD + Cooler Master MB 511 + Sharkoon 650W 80+ + pf 240 sıvı soğutma + kalan paraya ekipman. @Yener K. @TÇB @Chitoge Kirisaki @Motionless IN White bir de siz bakın hocam.

Hocam ekipman koymadan kasadan vs kısıp daha iyisi toplanabilir ama arkadaş ekipman monitör vs istediği için ben biraz daha farklı topladım. @EnderTR52

Güzel sistem olmuş elinize sağlık. İşlemci için bütçe zorlanırsa Ryzen 5 5600X alınması daha iyi olur. B450 anakart yerine B550 bir anakart alınabilir.

Hayır ama bitecek.

En azından 2 yıl sonra toplasa çok daha iyi olur.

Sen şaka mısın?

Bu PC şu anki durumda oldukça uygun.

1.monitör

2. monitör.

Geriye 800TL para kalıyor o para ekipmanlar için ekipmanları ilerleyen zamanlarda yükseltebileceği için çok bütç bırakmadım.

bir de sistemde anakartı b550m bazooka olarak özelleştirmenizi öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı