Maksimum 20.000 TL ile bir dizüstü bilgisayar arayışındayım. Mevcut bilgisayarım 10 yaşına geldi gelecek, artık bana eşlik etmekte güçlük çekiyor. İşim gereği sürekli Zoom uygulaması üzerinden Online ders anlatımı yapıyor, toplantılara dinleyici olarak katılıyorum. Aynı zamanda aktif şekilde Office programlarını ve internet tarayıcısını kullanıyorum.
Kasası tel maşa olmayan,
Wi-Fi 6 desteği olan
16 GB RAM
En az 512 GB SSD içeren
Pil süresinde beni üzmeyecek bir bilgisayar arıyorum.
Lenovo ThinkBook 15 G4 21DJ00G9TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu arkadaşı buldum sanırım bunu alacağım ama işlemcisi şüphelendirdi. Belki başka fiyat performans açısından güzel laptoplar biliyorsunuzdur.
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
İşletim sistemine alışma süreci çok zorlu geçer benim için, macten uzağım. AMD için de "aman bulaşma intelden devam" şeklinde tavsiyeler aldım hep. Bunun intel içereni var mı acaba?
İşletim sistemine alışma süreci çok zorlu geçer benim için, Mac'ten uzağım. AMD için de "aman bulaşma Intel'den devam" şeklinde tavsiyeler aldım hep. Bunun Intel içereni var mı acaba?