Merhabalar. Hem iş hem de oyun için 15.6 inç laptop arıyorum. Satış sonrası desteğinden dolayı Monster markasını düşünüyorum ama onda da fan sesinden korkuyorum, işte sıkıntı olabilir. Bütçe maksimum 20k, önerilerinizi gerekçeli yazarsanız çok sevinirim. X markası diye direkt yazmak yerine veya X markası alınmaz yazmak yerine biraz daha detaylı açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhabalar. Hem iş hem de oyun için 15.6 inç laptop arıyorum. Satış sonrası desteğinden dolayı Monster markasını düşünüyorum ama onda da fan sesinden korkuyorum, işte sıkıntı olabilir. Bütçe maksimum 20k, önerilerinizi gerekçeli yazarsanız çok sevinirim. X markası diye direkt yazmak yerine veya X markası alınmaz yazmak yerine biraz daha detaylı açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Asus TUF Dash F15 FX516PE-HN025T i7-11370H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dell G15-5515-F1900 SIF15TEZH22112101P04 Ryzen 7 5800H 32 GB 1 TB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Tulpar T5 V20.3 15,6" Gaming Laptop, Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle bir dizüstü bilgisayardan beklenen performansın ötesine geçiyor!
www.monsternotebook.com.tr
MSI'ın birkaç versiyonunda kasadan ötürü ısınma sorunu vardı. Yanlış yönlendirmek istemediğim için o ürünleri paylaşmadım.
Casper'ı zaten önermiyoruz, önereni de dikkate almamanızı öneririm.
Eğer yurt dışından getirtebilirseniz Lenovo'nun birkaç modelini bu bütçe ile satın alabilirsiniz ancak gümrükte 1 ay mı kalır 2 ay mı kalır orasını bilmiyorum. Yıl başlangıcında olduğumuz için gümrükler fazlasıyla yoğun.
Satış sonrası desteği önemsediğinizi belirtmişsiniz bu konuda Monster'ı öneririm. Geçmişte yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle itibarlarını düzeltmeye çalışıyorlar. Bu konuda satış sonrası destek kendini bayağı geliştirdi.