Kuzenim için bir sistem arıyoruz. Bütçe 20.000 TL olduğu için ve monitör de işin içine dahil olunca sizlere sormak istedim. Klavye, mouse, kulaklık olaylarını para buldukça halleder şimdilik o kadar da önemli değil. Kilit parçalar uzun ömürlü olsun yeterli. PC oyun için kullanılacak herhangi bir programlama uygulaması kurulmayacak. Yüksek FPS ve düşük ısılı ürünler olması önemli.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kulaklıklar hakkında bilgim yok o yüzden yanlış öneri olsun istemedim.
Monitör ve işlemciyi bizzat kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Hepsi dahil 20177 TL
Anakart b450 de sıkıntı yaşatmaz mı ekran kartına? Veri yolunu tam olarak kullanıyor mu emin değilim. Ama sistem gayet güzel fiyatmış bunu not alacağım teşekkürler.
Anakart b450 de sıkıntı yaşatmaz mı ekran kartına? Veri yolunu tam olarak kullanıyor mu emin değilim. Ama sistem gayet güzel fiyatmış bunu not alacağım teşekkürler.