20.000 TL monitör dahil PC önerisi

Bütçe
20000
Hocam sizi 5-6 sene götürür attığım sistem

Ryzen 5 5500, ve RTX 3060 çok kaliteli 2 parça ve 2'si birleşince harikalar oluşuyor hocam, i5 12100F gücüyle aynı derecede işlemci hatta bir tık önde bile olabilir

Arkadaşın attığı sistemden daha iyi.
Sizi rahat 5 yıl götürür.

Hocam sizi 5-6 sene götürür attığım sistem.

Ryzen 5 5500, ve RTX 3060 çok kaliteli 2 parça ve 2'si birleşince harikalar oluşuyor hocam, i5 12100F gücüyle aynı derecede işlemci hatta bir tık önde bile olabilir.

5-6 sene mi :D? Ben o sistemi en az 10 yıl kullanırdım şu an kullandığım PC'de 13 yıllık daha da kullanmayı düşünüyorum.

Arkadaşın attığı sistemden daha iyi.
Sizi rahat 5 yıl götürür.
Hocam fiyatı çok iyi bu sistem yukarıdakinden daha iyi bu tercih edilebilir.

Hocam sizi 5-6 sene götürür attığım sistem

Gereksiz pahalı, aynı parçalar 15K altı sistemlerde bulunuyor zaten.

5-6 sene mi :D? Ben o sistemi en az 10 yıl kullanırdım şu an kullandığım PC'de 13 yıllık daha da kullanmayı düşünüyorum.

5-6 sene normal bu güçte bir bilgisayar için, sürünmenin lüzumu yok. 3060'ın 10 sene önceki karşılığı GTX 560'ydı onun da günümüzdeki hali bu. RDR2'nin grafikleri Minecraft'a dönmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gereksiz pahalı, aynı parçalar 15K altı sistemlerde bulunuyor zaten.

5-6 sene normal bu güçte bir bilgisayar için, sürünmenin lüzumu yok. 3060'ın 10 sene önceki karşılığı GTX 560'ydı onun da günümüzdeki hali bu. RDR2'nin grafikleri Minecraft'a dönmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız bilgisayara lafım yok ama benim attığım daha iyi. 10 sene abartı olur. Ama parçaları güncel tutarsanız neden olmasın.

Başlıkta okuduğunuz gibi bana monitör dahil hazır sistem önerir misiniz? Bütçem 20000 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı