Ben yüksek ayarlarda rust oynamayı düşünüyorum o yüzden ssd ve ramden önce sıvısoğutma yada kasa fanı eklemesi yapmalımıyım sizce kasaya ? Yoksa ekran kartı zaten güçlü ve 3 fanlı yeterli olur der misiniz?Yani o satıcı kaynaklı bir problem değil üretici kaynaklı o yüzden değiştirirler diye düşünüyorum.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Ben bunu 3500 TL'ye almıştım şu an fiyatı çok düşmüş ve tavsiye ederim. Bu fiyata kaçırmayın derim.
Pivot özelliği de mevcut. Fakat IPS değil VA panel yapısına sahiptir.
Bahsi geçen sistemde anakartı 550 ile, RAM'leri ise XPG'ya da tforce Vulcan ile değiştirebilirsiniz. İşlemci konusuna gelirsek 5600'ün 5600X ile aralarında fiyatı farkına göre yok denecek kadar az performans farkı var. Yani işlemci olduğu gibi kalabilir. SSD konusunda yorum yapamayacağım mevcut markayı bilmiyorum.
Ben yüksek ayarlarda Rust oynamayı düşünüyorum o yüzden SSD ve RAM'den önce sıvısoğutma ya da kasa fanı eklemesi yapmalı mıyım sizce kasaya? Yoksa ekran kartı zaten güçlü ve 3 fanlı yeterli olur der misiniz?
Ortalama bir oyuncuyum bu kasaya 5 10 sene gider diyebilir miyiz sizce?Rust zannedildiği kadar ağır bir oyun değildir. Bu sistem size her türlü yetecektir. Sıvı soğutma alacaksanız sistemden bağımsız bir siteden satın alın. Bu tarz sitelerde fiyatları normal fiyatlarına göre pahalı olabiliyor. Alsanız tabii ki çok güzel olur. Mesela 240mm bir sıvı soğutma size yeter de artar.
Kasaya da değinecek olursak NZXT kasa konusunda başarılı bir markadır ve bu modelin hava sirkülasyonunun iyi olduğunu biliyorum. Ekstra fan eklemek tamamen size kalmış bir durum. Fakat sıvı soğutma aldıktan sonra ekstra fana ihtiyacınız olur mu bilemeyeceğim?
Ortalama bir oyuncuyum bu kasaya 5 10 sene gider diyebilir miyiz sizce?
6800'lü bir sistem 20bin tlyi aşar diye düşünüyorum10 biraz abartı olur fakat yaklaşık 5 sene hatta daha fazla sizi idare edebilir. Yeni çıkış yapan oyunların sistem gereksinimleri gerçekten iç acıtıyor pek kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Eğer bütçem var diyorsanız özelleştirip ekran kartını 6800 yapabilirsiniz. Bu sayede çok daha uzun ömürlü bir bilgisayara sahip olabilirsiniz. Bütçeniz var ise 6800'lü sistem araştırması yapabilirim sizin için.
6800'lü bir sistem 20bin TL'yi aşar diye düşünüyorum
1400TL ye çift fanlı sıvı soğutma var özelleştirme yerinde kasanın içinde o daha mantıklı gibi attıklarına nazaran. Bu arada sistemin ramleri 3600mhz ancak anakart 3200mhz ye kadar destekliyor sizce 600tl verip ramlerden 3600mhz perf alabilmek için 520m-h yapmaya değer mi?Evet maalesef. Kafanızda 6800'ü hedeflemeyin. Aralarında aman aman bir performans farkı yok 6700XT size hayli hayli yetecektir merak etmeyin.
Sıvı soğutma için de bunlara göz atabilirsiniz.
ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB 4 Pin PWM İÅlemci Sıvı SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING ZoomFlow 240 XT ARGB 4 Pin PWM İÅlemci Sıvı SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.233,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.546,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İçlerinden önerebileceğim Cooler Master ve Artic Liquid'dir. Aklıma başka modeller gelirse mesajı güncelleyeceğim.
1400TL'ye çift fanlı sıvı soğutma var özelleştirme yerinde kasanın içinde o daha mantıklı gibi attıklarına nazaran. Bu arada sistemin RAM'leri 3600MHz ancak anakart 3200MHz'ye kadar destekliyor sizce 600TL verip RAM'lerden 3600MHz perf alabilmek için 520M-H yapmaya değer mi?
Bilgisayar kasası için daha önce bilgisayar toplamış bir arkadaşım kasanın hava delikleri olmadığını içinde iyi hava sirkülasyonu olmayacağını söyledi o yüzden kasa kötü dedi, diğer kasa gamepower olan ışıklı mışıklı olanı tercih etmeliymişim sizin görüşünüzüde alabilir miyim bu konuda?Bütçe varsa B550 yapın. Yoksa 520M-H da güzel olur. Bahsettiğiniz sıvı soğutmayı önermem. Markası kötü.