20.000 TL monitörlü sistem önerisi

Aa kusura bakmayın varsayılan kasa düz modelmiş. Evet bu kasa kötü. Gamepower'ya da Game Booster markalarından uzak duruyorum. Size de tavsiye ederim. Ayrı olarak markadan ziyade hava akışı kötü değil, hava akışı hiç yok.

888TL daha ekleyebilirseniz H510 Flow modelinin hava akışı gayet iyidir.

Sizce bir dual ram daha ekleyerek kasayı 32gb ram yapmalı mıyım? 800tl gibi bir masrafı oluyor sanırım.

Sizce bir Dual RAM daha ekleyerek kasayı 32 GB RAM yapmalı mıyım? 800TL gibi bir masrafı oluyor sanırım.

A520M H` da sadece 2 RAM slotu var. Eğer 32 GB istiyorsanız A520M DS3h ya da B550M DS3h almanızı öneririm. İkisi arasında kalırsanız A550M i almak çok daha mantıklı olacaktır.

A520M H` da sadece 2 RAM slotu var. Eğer 32 GB istiyorsanız A520M DS3h ya da B550M DS3h almanızı öneririm. İkisi arasında kalırsanız A550M i almak çok daha mantıklı olacaktır.
32 Ram yapıcaz derken bol bol masrafa girmek yerine mis gibi kasamı flow yapıp kasayı 16gb ramle satın alıp keyfime bakıyorum, bütün değerli yorumlarınız için teşekkürler.

32 RAM yapacağız derken bol bol masrafa girmek yerine mis gibi kasamı Flow yapıp kasayı 16 GB RAM'le satın alıp keyfime bakıyorum, bütün değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…