20.000 TL bütçede Google, MS Office, dizi-film ve benzeri işlerde kullanılacak bir laptop bakıyoruz. Kendim de Monster'ın sorunsuz kasasını kullandığım için aklıma Monster Huma H5 V4.1 bilgisayarı geldi. Genel olarak istediğimiz özellikler:
Hafif, taşınabilir tasarım,
Bataryada uzun kullanım,
Google, MS Office kullanımı,
Hafif-orta oyunları açabilecek (Stardew Valley vb.),
15.6 ekran,
Servis kolaylığı ve oyun laptopunda sorun yaşamamam nedeniyle bu bilgisayara sıcak bakıyorum. Düşünceleriniz nelerdir?
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
www.pt.com.tr
Uzun ömür. Uzun batarya. Taşınma kolaylığı. Ofis, günlük işlemler vs. Bundan daha iyi bir seçim yok. Hafif-orta oyunlar konusunda da şüphe etmenize gerek yok. Pek çok oyun var artık.
16700 TL. Vostrolar iş bilgisayarı kategorisinde satıldığı için nisbeten sağlamdır. MX550 gtx 1050 ile eşdeğer sayılır ve hafif oyunlar için yeterli.
8GB RAM ilavesi oyunlarda ciddi FPS farkı yaratır.
En ucuz MX450, MX550, MX570 Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi MX450, MX550, MX570 Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!