Arkadaşlar mimarlık ofisim için kasa toplamak istiyorum. Sadece render uygulaması yüklü olacak. Mümkünse 64 GB RAM ile değilse 32 GB RAM ile 20bin TL'lik kasa toplamak istiyorum. 1 adet 4K monitörüm var onunla beraber kullanılacak. Dediğim gibi sadece render için kullanacağız.
Arkadaşlar mimarlık ofisim için kasa toplamak istiyorum. Sadece render uygulaması yüklü olacak. Mümkünse 64 GB RAM ile değilse 32 GB RAM ile 20bin TL'lik kasa toplamak istiyorum. 1 adet 4K monitörüm var onunla beraber kullanılacak. Dediğim gibi sadece render için kullanacağız.
3D Studio Max'dir yüksek ihtimalle. Render içinde işlemci üzerinden render işlemi yürüten V-Ray kullandıklarını varsayıyorum. Kısacası aksi belirtilmediği sürece ekran kartının çok bir önemi yok bu sistemde. RTX 2060 fazla bile yapılacak işlemler için.
Evet, ben fiyatları kast etmedim ama bunu belirtmediğim için benim hatam kusura bakmayın.
Aynı donanımları en uygun piyasadan alarak gayet iyi bir render pc bileşebilir.
Merhabalar ben de render işi ile uğraşıyorum, işimden dolayı ilgilendiğim kadar bilgim var kendi bildiğim kadarıyla da şöyle bir tavsiye de bulunabilirim. Cpu render aldığınızı varsayarak hazırladım.
Bütçenizi 5 Bin yükseltebilirseniz diye de bir alternatif hazırladım şöyle bir kasa toplayabilirsiniz.
Cooler Master Cosmos C700P Full Tower Kasa 2.293,92