GeForce RTX™ 3060 Ti Gaming z trio 8g lhr featuring a fresh new triple fan design with a sturdy brushed aluminum backplate reinforces the full length of graphics card while providing passive cooling. Also TORX Fan 4.0 provides more concentrated airflow.
3060 Ti serisinde en iyi hız aşırtma ROG STRIX yapar. MSI ve Gigabyte Aorus takip eder. Fiyat performans Gigabyte Gaming OC Pro da iyi bir seçenek. @kino dediği gibi 6600XT arasında ki farka 6bin TL değmez.
Önerim @kino'nun dediği gibi 6600 XT. O bütçede modeli ne olursa olsun gidip de 3060 Ti alınmaz. İlla NVDIA olsun dersen ya üstüne biraz daha koyup 3070 alırsın ya da 2. elden kutulu garantili 3060 Ti bakarsın. Ama benim önerim tabii rx 6600 XT'den yana. Hatta kendim kullanıyorum ve OC ile 3060 Ti skorlarını geçiyorum benchlerde. @keenum9 Keşke böyle 'hahaha' atmak yerine fikrinizi belirtseniz. Tabii varsa.
@KeyN_N ister hahaha diye gülerim ister beğenirim sana mı soracağım atacağım ifadeyi oraya konulduğuna göre atmak serbest demek ki illa bu ifadeyi atmak yerine fikir belirtmek zorunda da değilim.
PNY GeForce RTX 3070 8GB XLR8 Gaming Revel Epic-X RGB Triple Fan VCG30708TFXPPB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.