20.000 TL RTX 3070 PC toplama

Katanake

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selam dostlar maksimum 20K bütçe ile (çevre birimleri ek değil) bir PC toplayacağım. Şöyle bir şey düşündüm. Eksik varsa ya da önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

(Bundan 2X alacağım)

Anakarttan kıs, sıvı soğutmadan kıs, işemcini yükselt 5800X kovala arttırdığın parayla daha ucuza ı sıvı soğutmadan iyi soğutucular var ve anakart görsel olarak güzel olduğu için gereksiz pahalı.

20527 TL

İşlemci şu an stoklarda yok. Olan yerlerde ise pahalı. Yakın zamanda stoklara gelecektir diye düşünüyorum.

20527 TL

İşlemci şu an stoklarda yok. Olan yerlerde ise pahalı. Yakın zamanda stoklara gelecektir diye düşünüyorum.
Bu olmaz çünkü öncelikle 500gb ssd yeterli değil ayrıca m2 istiyorum buna m2 takarsak 21.000 21.500 civarına gelir o kadar bütçe veremem.

Bu olmaz çünkü öncelikle 500gb ssd yeterli değil ayrıca m2 istiyorum buna m2 takarsak 21.000 21.500 civarına gelir o kadar bütçe veremem.

20446 TL

20486 TL
Sanırım g*t oldum xD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı