Merhaba. Yakın zamanda 10senelik eski sistemimi yenileyip oyun&yayın odaklı bir sistem almak istiyordum.
Bana RTX3060 Ti / Ryzen 5 5600 (veya Intel müdavimi) bir hazır sistem önerir misiniz?
Maksimum bütçe 20k.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Donanım arşivi önermiş ama detaylı inceleme videosu filan var mı? Ben göremedim varsa. Donanımların markasını filan yazmamışlar çok emin olamıyorum o nedenle.
Donanım Arşivi önermiş ama detaylı inceleme videosu filan var mı? Ben göremedim varsa. Donanımların markasını filan yazmamışlar çok emin olamıyorum o nedenle.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sapphire Radeon RX 6700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Pny 500 GB XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool AirHawk Duo ARGB AIRHAWKD Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!