xBerkayx
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Kimyager
Merhaba;
Sistem şu şekilde.
www.incehesap.com
www.teknolojipazar.com
N11'den ASUS TUF Gaming 750b 750W 80+ Bronze 135 mm fanlı PSU güç kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
www.n11.com
Eskiden kalma sıvı soğutma var.
dmaxteknoloji.com.tr
Dün sistemi kurdum işlemci sürekli 70 derece geziyor PUBG açtım %100 CPU kullanımı oldu ve 90 derece çıktığıni gördüm nerede yanlış yaptım neyi düzeltmem gerekiyor sizden destek istiyorum. Teşekkürler.
Sistem şu şekilde.
MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Xpg 32Gb (2X 16Gb) Ddr5 6400Mhz Cl32 Rgb Dual Kıt Pc Ram Lancer Ax5U6000C4016G-Dclarbk « Teknolojipazar.com TEKNOLOJİYE DAİR HER ÅEY
Türkiye'nin teknoloji lideri Teknolojipazar. Güncel kampanyalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi edinebilir, aradıÄınız ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz!
N11'den ASUS TUF Gaming 750b 750W 80+ Bronze 135 mm fanlı PSU güç kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus TUF Gaming 750B 750W 80+ Bronze 135 MM Fanlı PSU Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming 750B 750W 80+ Bronze 135 MM Fanlı PSU Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Eskiden kalma sıvı soğutma var.
Dark AquaForce W120 Çift Fanlı Sıvı Soğutma Sistem
Dark, DKCCW120, Kişisel Bilgisayar, Aksesuar,
Dün sistemi kurdum işlemci sürekli 70 derece geziyor PUBG açtım %100 CPU kullanımı oldu ve 90 derece çıktığıni gördüm nerede yanlış yaptım neyi düzeltmem gerekiyor sizden destek istiyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: