20.000 TL sistem önerisi

Bütçe
20.000

Chiwita

Hectopat
Arkadaşlar hepinize iyi Sosyaller dilerim 20-21bin TL gibi bir bütçem var mantıklı bulduğum iki sistemi aşağıya bırakıyorum hangisi geleceğe yönelik başka bir öneriniz var mı? Veya attıklarımdan hangisi mantıklı sadece oyun odaklı olacak kullanım amacım.

Böyle toplamak yerine parça parça 2. el ile karışık çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin.

SDN sistem daha mantıklı oyun için arada daglar kadar fark var çünki diğeriyle, anakartı değişin 21K ediyor.

Böyle toplamak yerine parça parça 2. el ile karışık çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin.

Haklısın lakin bir sorun arıza çıkmasından korkuyorum malum bu devirde insanlar satmak için bir şeyleri her türlü işe başvuruyor.

Sdn sistem daha mantıklı oyun için arada daglar kadar fark var çünkü diğeriyle, anakartı değişin 21k ediyor.

Ama arada ekran kartı kadar büyük bir işlemci ve anakart farkı var kafamı kurcalayan bu oldu ve Sapphire Pulse ısınır gibime geliyor yorumunuz nedir?

Kasa çöp değilki ısınsın, ayrıca sen oyun için alıyorum diyorsun kart daha önemli, anakart konusuna gelirsek B550-5600 ikilisi gayet tatmin edici iş çıkarır o konuda kafan takılmasın.

Kasa çöp değilki ısınsın, ayrıca sen oyun için alıyorum diyorsun kart daha önemli, anakart konusuna gelirsek B550-5600 ikilisi gayet tatmin edici iş çıkarır o konuda kafan takılmasın.

2K monitör almam gerekecek sanırım 1080p de darboğaz yapıyormuş dediğin doğru RX6800 alacağım keşke yılbaşından önce alabilseydim stoklar azalmış fiyatlar artmış.

2K monitör almam gerekecek sanırım 1080p de darboğaz yapıyormuş dediğin doğru RX6800 alacağım keşke yılbaşından önce alabilseydim stoklar azalmış fiyatlar artmış.
Bence şart değil darbogaz olsa bile öyle hissettir mi sanmıyorum, ama 2K yakışır orası ayrı.

Eklemek istediğim bir sistem daha bu linkte 3070 var ama işlemci i5 11400F bu 3 sistem arasında en mantıklısı 6800 geliyor ama daha önceden RX580 sahibi olarak AMD yazılımsal WattMan hataları gibi ve ısınma problemlerinden dolayı başım çok ağrıdı gene aynısını yaşamak istemiyorum.

@messinicocugu hocam size zahmet bir yorum rica etsem ne diyorsunuz bu konuya şimdiden teşekkürler.

RX6800 daha iyi olur ama illa NVIDIA istersen bu sistem de iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…