raxemüller
Picopat
Daha fazla
Monitör de dahil mi bütçeye hocam?Öneriniz var mı? Max 20k civarı bütçem var. Çok oyun oynamayacağım, Discord, YouTube ve FM23, Valorant oynayacağım.
Monitör de dahil mi bütçeye hocam?
Bu işlerdwn çok anlamıyorum.İçi dolu mu?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Evet.
Bu işlerdwn çok anlamıyorum. İçi dolu mu?
Oyun performansı nasıldır?240fps gibi bişi istemiyorum max 100 fps vesaire yeter.Evet, ici dolu. Ekran karti montesiz gelecek, siz takmalisiniz.
Oyun performansı nasıldır? 240FPS gibi bir şey istemiyorum Max 100 FPS vesaire yeter.
Hocam monitör dahilseOyun performansı nasıldır?240fps gibi bişi istemiyorum max 100 fps vesaire yeter.
TeşekürlerHocam monitör dahilse
100 FPS versin yeter diyorsanız bu da iş görür.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kasa Bitfenix nova mesh yapılmalı,ssd de kioxia yapılmalı ramler dual kit yapılabilir. (2x8 16GB)
monitör olarak da
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com AOC olanı öneriririm cebimde biraz para kalsın diyorsan diğerleri de olabilir üzmezler.AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok üst düzey performans beklemiyorsanız daha ucuza halledebilirsiniz işinizi.