20.000 TL sistem önerisi

VRAM'i doldurup doldurmaması önemli değil. Stalker 2 testlerinde 3060 12 GB Ultra ayarlarda 4060 Ti ve 3070 gibi kartlardan fazla performans veriyor. VRAM dışında daha iyi olan herhangi bir özelliği yok bu kartın.

Kendinle çelişiyorsun burada VRAM performans ölçütü sayabilirsin diyorsun şimdi önemli değil diyorsun bunun haricinde attığın kanalı takip ederim ama video pek doğru gelmedi teknik olarak 3060'ın 3070'den sağlıklı bir test ortamında yüksek FPS vermesi mümkün değil.

Kendinle çelişiyorsun burada VRAM performans ölçütü sayabilirsin diyorsun şimdi önemli değil diyorsun bunun haricinde attığın kanalı takip ederim ama video pek doğru gelmedi teknik olarak 3060'ın 3070'den sağlıklı bir test ortamında yüksek FPS vermesi mümkün değil.

Kendimle çelişmiyorum ne alaka? Dünyaca bilindik global ölçekli bir kanal yalan/yanlış haber mi yayacak? Adamlar test etmiş böyle çıkmış. VRAM dışında her şeyi daha zayıf 3060'ın. Belli ki VRAM sıkıntı yapıyor. Sen yanlış biliyorsun diye ne yapalım doğruyu da yanlış mı kabul edelim?
Oyunlar zaten sıkıntılı çıkıyor. Bölgeden bölgeye FPS değişebilir. 8 GB VRAM yetmiyor bu oyunda belli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendimle çelişmiyorum ne alaka? Dünyaca bilindik global ölçekli bir kanal yalan/yanlış haber mi yayacak? Adamlar test etmiş böyle çıkmış. VRAM dışında her şeyi daha zayıf 3060'ın. Belli ki VRAM sıkıntı yapıyor. Sen yanlış biliyorsun diye ne yapalım doğruyu da yanlış mı kabul edelim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum 3060 daha iyi diyordun şimdi 3060'ın VRAM dışı her şeyi zayıf diyorsun hayatında başarılar :)

Dostum 3060 daha iyi diyordun şimdi 3060'ın VRAM dışı her şeyi zayıf diyorsun hayatında başarılar :)

Sen ne yaşıyorsun ben anlamış değilim. Kocaman oraya yazmışım ki 4060 ezer geçer ama NVIDIA sağ olsun kartı kısıtlıyor demişim. Okuma/yazman yok mu senin? Bu oyunda ultraya çekersen RTX 4060 performansı RTX 3060'tan kötü oluyor. Onun dışında RTX 4060 zaten daha iyi. Buradan nasıl böyle bir anlam çıkardın? Ayrıca attığın RTX 3060 videosunda adam medium ayarlarda DLSS performans moduna almış. O yüzden VRAM kullanımı düşük. Ultra ayarlarda DLSS kapalı açması lazım ki VRAM ne kadar kullanıyor görelim. Bilmediğin konularda yorum yapmazsın bundan sonra. 😀

VRAM'i doldurabiliyor. Artık performans ölçütü sayabilirsiniz. Stalker 2 ile bu durumlar değişti. 1080p Ultra ayarlarda 4060 3 FPS 4060 Ti ise 4 FPS veriyor. 3060 ise 35 FPS. :D
genel olarak 4060 ezer geçer ama NVIDIA cimriliği sağ olsun kartı kısıtlıyor.

Eki Görüntüle 2360530

Technopat Haberler

Geri
Yukarı