İkinci ele yönelir misiniz?Sistemi arkadaşım için topluyoruz. Çok fazla oyun oynayan birisi değil, arada CS Valorant falan oynuyor, o yüzden fazla yüksek bir şey istemiyor. Maksimum 23-24 bin TL civarı olacak önerileriniz var mı?
İkinci ele yönelir misiniz?
Elimdeki bilgisayar değil bazı parçaları sıfır bazı parçaları ikinci el seçeceğiz makul mudur?Arkadaşım sıfır istiyor ama temizse elinizdeki bilgisayarın özelliklerini yazabilirsiniz.
Arkadaşım sıfır istiyor ama temizse elinizdeki bilgisayarın özelliklerini yazabilirsiniz.
Veya arkadaşın dediği gibi bazı parçalar sıfır bazıları ikinci el olabilir.
Hocam teker teker toplayın o sistem bence alınmaz.İlettim. Bilgi almak isterse site üzerinden size yazacaktır, teşekkürler.
İlettim. Bilgi almak isterse site üzerinden size yazacaktır, teşekkürler.
Hocam teker teker toplayın o sistem bence alınmaz.
Sorun değil hocam almadı zaten.Ben ilk gözüme çarpanı attım, biraz daha araştırabilirsiniz Sahibinden'de. Filtrelemeyi bütçenize göre ayarlayın arama yerine oyun bilgisayarı vs. şeklinde yazabilirsiniz.
Hemen bunu alsın demedim hocam zaten benim hatam bilgilendirme yapmadım.
Ben ilk gözüme çarpanı attım, biraz daha araştırabilirsiniz Sahibinden'de. Filtrelemeyi bütçenize göre ayarlayın arama yerine oyun bilgisayarı vs. şeklinde yazabilirsiniz.
Hemen bunu alsın demedim hocam zaten benim hatam bilgilendirme yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.