20.000 TL Sistem Önerisi

Matador26

Centipat
20.000 TL'lik bir bütçem var sıvı soğutma olmalı. Vatan Bilgisayar veya Media Markt'tan alacağım. İnternet düşünmüyorum 20.000TL'yi 3-4 bin TL aşabilir.
Çift monitör olacak.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Stadia'yı bekleyin. Oyun ve mühendislik konularında kullanışlı olacakmış. Benim bulut tabanıyla işim olmaz dersen, yine Google Stadia'yı bekle, çünkü donanım fiyatları aşırı düşecek, 20.000 TL'den bir sıfır sil olacak muhabbet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartını MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6
PSU'yu CORSAIR TX-M Serisi 850W 80 Plus Gold Modüler PSU
yapıp alabilirsiniz.
Monitörü de 2K 144Hz ve 1080P tavsiye konularından önerilere bakıp bir fikir oluşturup alabilirsiniz internet mağazası veya fiziksel mağazadan.

Ekleme: İnternet üzerinden parça parça alıp daha uyguna satın alabilirsiniz böylece ister aynı bütçe de daha fazla şey alırsınız (örn: SSD,HDD) , ya da dediğim gibi aynı parçaları daha uyguna almış olursunuz.

Ekleme 2: Ben olsam o bütçem olsa düşünmeden 3900X'li sistem kurardım. Her ne amaçla toplayacak olursanız olun 9900K'dan çok daha güçlü. Yayın, render, oyun vs. her işinizi görecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı