shun1337 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #21 Luvyan dedi: Ekipman monitör çıkar fiyatını net belirle konu aç etiketle bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Luvyan dedi: Ekipman monitör çıkar fiyatını net belirle konu aç etiketle bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 932 28 Eylül 2025 #22 shun1337 dedi: Hocam 2060dan daha iyi bir kart tercih edemez miyim? @Luvyan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Edilebilir fakat nvidia tarafinda oneri yaptim benide etiketleyebilir misin yeni konuya.
shun1337 dedi: Hocam 2060dan daha iyi bir kart tercih edemez miyim? @Luvyan iyi midir? Genişletmek için tıkla... Edilebilir fakat nvidia tarafinda oneri yaptim benide etiketleyebilir misin yeni konuya.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.861 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Eylül 2025 #23 Yoneistaken dedi: Sağdan soldan duyduğun duyumları söylemek de güzelmiş. Bizzat kendim 2 yıldır kullandım. Yanma problemi falan da olmadı. Genişletmek için tıkla... Kendin kullandın diye sorunlu anakart mı öneriyorsun?
Yoneistaken dedi: Sağdan soldan duyduğun duyumları söylemek de güzelmiş. Bizzat kendim 2 yıldır kullandım. Yanma problemi falan da olmadı. Genişletmek için tıkla... Kendin kullandın diye sorunlu anakart mı öneriyorsun?