20.000 TL Sistem Toplama

Öncelikle amacınız nedir? Sadece oyun oynamak mı? Yayın yapmak mı? Yazılım render mi, 1080P mi? 2k mı? nedir söyleyin ona göre sistem önerelim.
2k oyun ve yayın karışık olacak beni uzunca sure idare edecek bir kasa. Lise 3 geçeceğim şuan elimde i5 6500 var ona RX 570-580 takarak bir laptop mu alsam da demiyor değilim. Eğer kasa alacaksam bunu almayı düşünüyorum sade kasalar hoşuma gidiyor daha çok .
Ben zaten diger yazilarda yazdim benim acemiliğim. Sistem 15.000 lira olacak Maks her şey dahil.
Uymayacak demedim o büyük kasaya küçük anakart takmam ben açıkçası. Kasa ATX ise anakarta ATX, kasa mAtx ise anakarta mAtx.
Arkadaşlar şöyle bir kasa düşündüm hataları var mi acaba?
i5 9600k
MSI z390m Mag Mortar
MSI RTX 2070 Gaming Z
G.skill 2x8 3200 MHz gri kamuflaj
Samsung 250gb 970 Evo plus SSD
Samsung QVO 1 TB SSD
Cooler Master Master Box Q300L
Cooler Master Mwe 750w 80+ Gold PSU
Cooler Master MasterLiquid LITE 240

Son düzenleyen: Moderatör:
2K ise R7 2700X almak daha mantıklı.
M2 SSD bence gerekli değildir. Hızlı şekilde dosya kopyalama vs. yapmayacaksanız gerekli değildir. Sistem maksimum 3-4 saniye geç açılır o kadar.

Casper alcağına 700 TL daha ver AOC un 2k 144 hz olanını al daha mantıklı

Şöyle bir sistemim var fiyatta yardımcı olurum ilandaki fiyata takılmayın. Bunun dışında ekipman alımlarınızda da seçim konusunda destek olurum. İstanbul'daysanız evime misafir olup deneyip inceleyip alabilirsiniz. Hem görsel hem performans anlamında çok iyi sistemim. Öyle bir bütçeye de alabileceğin en iyi sistemlerden biridir bu sistemim.

Sisteminiz gayet güzel ancak benim bütçemi baya aşıyor başlıkta acemiliğim yüzünden 20.000 TL yazdım ama o benim için Nirvana bütçe benim max bütçem 16.000tl her şey dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…