20.000 TL sistem yükseltme önerisi

5600X burada daha ucuz.
4070 Ti alınabilir belki burada 20k.
Burada B550 anakartlar 2-3K arasına bulunuyor siteye bakabilirsiniz o fiyat aralığındaki B550'lere.

5600X burada daha ucuz.
4070 Ti alınabilir belki burada 20k.
Burada B550 anakartlar 2-3K arasına bulunuyor siteye bakabilirsiniz o fiyat aralığındaki B550'lere.

Bir ekran kartı ucuz Almanya'da. Anakart ve işlemci Türkiye'de hemen hemen aynı.

Bu modelin desteklediği işlemciler neler?
İdareten 5600X alsam 1 sene sonra yeni çıkan işlemci gelecek dediydiniz 449 euro bazında fiyat etiketine sahipmiş. 1 yıl sonra bu işlemciden kurtulup bu modele geçiş yapsam mantıklı düşünüyor muyum?

Sadece yurt dışından bu ekran kartının siparişini versem 18.000
Anakart Türkiye'den 3.940
İşlemci eğer 5600X olursa 3.439
=
25.000 civarı.

Türkiye'den bu ekran kartını alsam 21.000
28.000 lira tutar.
Bence 3000 TL iyi fark hem bu Almanya'daki kart daha iyi sanırım buradaki Galax'tan.
Ekran kartı özellikleri burda

@Bnalsveee eisaemyck

Son düzenleme:
KFA2 zaten Galax ın markası.
Almanya dan o kart ile kurabilirsiniz sistemi.

Kfa2 zaten Galax'ın markası.
Almanya'dan o kart ile kurabilirsiniz sistemi.

Hocam bu AMD Ryzen 5600X alsam anakarttla uyumlu mu ekran kartıyla darboğaz yapar mı 1080p - 1440p - 2060P'de.
Son olarak dediğim gibi yeni çıkacak AMD işlemciler 10k civarı olursa alırım peki sistemimle uyumlu olur mu 5600X yerine.

@Bnalsveee eisaemyck @GalaxySal450
@Merdo34

Vergi uygulanmayacak mı bu ekran kartına gümrük kurallarını tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye'deki her ürüne %18 KDV uygulanıyor eğer KDV uygulanırsa ekran kartının fiyatı 21bin civarına geliyor bence Teknobiyotik'ten 20859 TL'ye Galax 4070 Ti almanız daha mantıklı.

Almanyadan arkadaşım benim diye geçirirse gümrük almıyorlar o yüzden yurtdışından ekran kartı bakıyorum

Almanya'dan arkadaşım benim diye geçirirse gümrük almıyorlar o yüzden yurt dışından ekran kartı bakıyorum.

Mantıklı o zaman ama garanti olayı nasıl olur bilmiyorum bir araştırmak lazım.

Hayır uyumlu değil, biri AM5 biri AM4.

Mantıklı o zaman ama garanti olayı nasıl olur bilmiyorum bir araştırmak lazım.
Global garantili oluyor diye biliyorum.

@Merdo34
Hayır uyumlu değil, biri AM5 biri AM4.

Global garantili oluyor diye biliyorum.
bundan daha uygun seçenek yoksa bu o zaman olur. Uyumlu diye biliyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…