20.000 TL telefon önerisi

SkyH85

Kilopat
Daha fazla  
20 TL bin civarı bu en iyi diye nitelendirebileceğiniz bir andrd telefon önerebilir misiniz? Yarın almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hangisi daha iyidir? Sizce S22 mi? S23FE mi? Başka önerileriniz var mı? Huweai Nova 12 SE, Realme 12 Pro nasıl?

S23FE. S22'nin isinma ve pil sorunu var, cok elinizde degilse ve oyun oynamiyorsaniz alinir.

Yani telde Clash Royale oynarım Whatsapp, Instagram, YouTube takılırım falan.

Hangisi daha iyidir? Sizce S22 mi? S23FE mi? Başka önerileriniz var mı? Huweai Nova 12 SE, Realme 12 Pro nasıl?

Yani telde Clash Royale oynarım Whatsapp, Instagram, YouTube takılırım falan.
S22'yi aktif olarak 1.5 aydır kullanıyorum. S23 FE'yi ise 3 gün kullanıp iade ettim. S23 FE alınmayacak bir telefon.

Aşağıdaki yazıda hem S22 hem S23 FE hakkındaki görüşlerim var.

Bu yazı ise kendi konum,S23 FE kamerasının karanlık çekimlerde ne kadar berbat olduğunu görebilirsiniz.

S22 de yazılan ısınma sorunu yok, sadece telefonu ilk aldığım zaman yapılan güncellemeler ve indirilen uygulamalar yüzünden aşırı ısındı o kadar, oyun olarak Mobile Legends ve Dead Cells oynuyorum. Mobile legends ultra ayarlar 120 FPS de 41- 42 derece oluyor. Ben kılıfla kullandığım için ısısını hissetmiyorum ama kılıfsız şekilde ise sadece hissettim ısıyı, ısıdan derime falan yapışmadı yani öyle abartıldığı gibi yazılan bir ısınma kesinlikle söz konusu değil. Dead Cells'de de akıcı 120 fps şekilde oynatıyor ve ısınmıyor telefon max 39 derece. Bataryası günü rahat çıkartıyor.

S23 FE ise mobile legends'da 43 - 45 derecelere kadar çıktı ve en ufak karakter eyleminde (skill atmak veya düz vuruş atmak gibi) 60 - 70 fps'lere kadar anlık düşüp tekrar çıkıyordu ve kesinlikle stabil bir fps sunmuyordu. Kamerası rezaletin tanımı zaten direkt, bataryası ise %5'e düştüğünde 4 - 3 - 2 - 1 diye hemen su gibi inip kapanıyordu, ne olduğunu bile anlamadan hem de.

Kısaca 20k'ya S22'den başka telefon önermem.

Hocam bütçe 30 bine çıkabilir başka önerileriniz var mı? Yeni konu açıcağım bütçe için

Hocam bütçe 30 bine çıkabilir başka önerileriniz var mı? Yeni konu açacağım bütçe için

Ekran ve batarya için Honor 200 Pro. Güncelleme desteği ve kamera için s23. Kamera yönünde ikisi de benzer denebilir ama sabah çekimlerinde fotoğraf olarak Honor 200 Pro çoğu amiral gemisiyle kapışabiliyor kötü değil, onun dışı hemen hemen benzer sonuçlara sahip kamerada. Videoda S23 daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı