S23fe. S22'nin isinma ve pil sorunu var, cok elinizde degilse ve oyun oynamiyorsaniz alinir.20 TL bin civarı bu en iyi diye nitelendirebileceğiniz bir andrd telefon önerebilir misiniz? Yarın almayı düşünüyorum.
S23FE. S22'nin isinma ve pil sorunu var, cok elinizde degilse ve oyun oynamiyorsaniz alinir.
S22'yi aktif olarak 1.5 aydır kullanıyorum. S23 FE'yi ise 3 gün kullanıp iade ettim. S23 FE alınmayacak bir telefon.Hangisi daha iyidir? Sizce S22 mi? S23FE mi? Başka önerileriniz var mı? Huweai Nova 12 SE, Realme 12 Pro nasıl?
Yani telde Clash Royale oynarım Whatsapp, Instagram, YouTube takılırım falan.
Şuan ki fiyat bandını tam hatırlayamıyorum ama Poco x6 pro ve xiaomi redmi note 13Pro+(plus) öneririm.20 TL bin civarı bu en iyi diye nitelendirebileceğiniz bir andrd telefon önerebilir misiniz? Yarın almayı düşünüyorum.
S23 al başka telefona bakma.Hocam bütçe 30 bine çıkabilir başka önerileriniz var mı? Yeni konu açıcağım bütçe için
Hocam bütçe 30 bine çıkabilir başka önerileriniz var mı? Yeni konu açacağım bütçe için.
Hocam bütçe 30 bine çıkabilir başka önerileriniz var mı? Yeni konu açacağım bütçe için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.