20.000 TL telefon önerisi

OdTin

Decapat
Daha fazla  
20.000 TL'ye kadar, NFC'si düzgün çalışan, Google Maps'te yön oku olan, 1 saatte 0'dan 100'e şarj olabilen, şarjı çabuk bitmeyen ve en önemlisi arayüzü normal, sistem uygulamalarında reklam çıkarmayan bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
20.000 TL'ye kadar, NFC'si düzgün çalışan, Google Maps'te yön oku olan, 1 saatte 0'dan 100'e şarj olabilen, şarjı çabuk bitmeyen ve en önemlisi arayüzü normal, sistem uygulamalarında reklam çıkarmayan bir telefon arıyorum. Bu fiyat bandında öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

Kendim kullanıyorum. Bendeki 12/512 versiyonu bunda kılıf çıkmaz uyarmış olayım. NFC gayet sağlam kameranın yan tarafındaki boşluktan algılıyor. Google mapste ok yönü olan demenizi anlamadım konum konusunda sıkıntısı yok. 1 günü rahat çıkarıyor yoğun kullanımda. 0'dan 100 ortalam 40-45 dakika sanırım 100 watt şarja göre biraz yetersiz gibi ama batarya kapasitesinin de büyük etkisi var. İnceliği gayet iyi kamerayı korumak biraz zor olabiliyor kılıfsız çok zor.

Tüh Samsung önerisi gelmeyecek zira 1 saatte 0-100 yapan zamsung yok çünkü amiral gemileri bile 25W ile şarj oluyor. 😅

Aslında Samsung hep önerimdir ama 25 watt olayı bozuyor 🫠

Tüh samsung önerisi gelmeyecek zira 1 saatte 0-100 yapan Zamsung yok çünkü amiral gemileri bile 25W ile şarj oluyor.

Kendim kullanıyorum. Bendeki 12/512 versiyonu bunda kılıf çıkmaz uyarmış olayım. NFC gayet sağlam kameranın yan tarafındaki boşluktan algılıyor. Google mapste ok yönü olan demenizi anlamadım konum konusunda sıkıntısı yok. 1 günü rahat çıkarıyor yoğun kullanımda. 0'dan 100 ortalam 40-45 dakika sanırım 100 watt şarja göre biraz yetersiz gibi ama batarya kapasitesinin de büyük etkisi var. İnceliği gayet iyi kamerayı korumak biraz zor olabiliyor kılıfsız çok zor.

Honor 200 güzel öneri. 👍

Honor 200 öneririm bende sipariş verdim inşalllah gelecek yolda.

Önceden X9a kullanmıştım Honor cihazlarda gördüğüm tek eksik yaygın olmadığından aksesuar bulmak zor kılıf' ı çinden söyledim 2 ocakda gelecek yani 2 hafta falan kılıfsız kullanmam lazım yine de tolere edilebilir sunduğu şeyler için.

Detaylı inceleme de yapmayı planlıyorum elime ulaşsın 3-5 gün kullanayım.

12 GB olan versiyonunda kılıf var ben 7 gen 3 için 12 Gb RAM' ın gereksiz olduğunu düşündüğümden ve 8 Gb versiyonuyla arasında 3 bin gibi rakam olduğundan 8Gb RAM olanı aldım ama Honorun fiyat politikasını sevdiğim halde kılıf mevzusunu eleştireceğim, bir kılıfın ne kadar maaliyeti var ki koymuyorsun adam 100w şarj aleti koyuyor maliyetli bişey baya ama kılıf koyamıyor 50 lira fazlaya sat buna da kılıf koy bir kılıfın ne maaliyeti olacak plastik bişey. Kimse 1-2 dolar fazla fiyat oldu diye başka cihaza bakmaz zaten neyse en azından verdikleri beyaz kılıflar zaten zamanla sararıyor bir nevi acil geçici çözüm sunuyorlar ama yine de gerekli bence.

Son düzenleme:
Yön oku dediğim

Google mapste konumu açınca bulunduğun yerde telefonunun üst kısmı hangi yönü bakiyorsa o tarafı ok ile gösterir ya benim xioami telefonda o özellik yok.

Yön oku dediğim.
Google mapste konumu açınca bulunduğun yerde telefonunun üst kısmı hangi yönü bakiyorsa o tarafı ok ile gösterir ya benim Xiaomi telefonda o özellik yok.

Hocam sadece konumun etrafında yön bilgisi 90 derece açıyla gösterilir ya baktığınız tarafa doğru sanırım öylesi var.

Hocam sadece konumun etrafında yön bilgisi 90 derece açıyla gösterilir ya baktığınız tarafa doğru sanırım öylesi var.

Eğer konumu başlatınca örneğin araba veya yürümede ok şeklinde oluyor onu diyorsunuz sanırım.

Vallahi hocam ben sadece xioami için sıkıntıları yazdım bak arkadaşlar da öneride bulunmuşlar demekki istediğim özelliklerde cihaz mevcut

Eğer konumu başlatınca örneğin araba veya yürümede ok şeklinde oluyor onu diyorsunuz sanırım.
Aslında ok dediğim telefonu çevirince google mapste telefonun baktığı yönü belli eden o mavi işaret. Yuvarlak olarak bizim durdugumuz yer var ve döndüğümüzde dönen bir işaret mevcut normalde ama benim xioami de o yok.

Vallahi hocam ben sadece Xiaomi için sıkıntıları yazdım bak arkadaşlar da öneride bulunmuşlar demek ki istediğim özelliklerde cihaz mevcut.

Aslında ok dediğim telefonu çevirince Google mapste telefonun baktığı yönü belli eden o mavi işaret. Yuvarlak olarak bizim durdugumuz yer var ve döndüğümüzde dönen bir işaret mevcut normalde ama benim Xiaomi de o yok.

Var hocam o işaret.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı