20.000 TL telefon önerisi

Bütçe
20.000

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nasipse telefonumu değiştireceğim. 20 bin lira kadar bir bütçem var. Tercihen bataryasının uzun ömürlü olması, tasarımının güzel olması (kafam kadar kamera adası olmasın, mesela Redmi Note 14 Pro.) Ve en önemlisi 1-2 sene sonra kasmaya donmaya başlamamasını, günlük kullanımda beni yormamasını istiyorum. Benim için en önemli etken bataryası, sonra günlük kullanımda akıcı bir performans vermesi. Bütün önerilere açığım, Xiaomi'ye biraz mesafeliyim. Çünkü yazılımı ve tasarımları beni kendilerinden itiyor. Yurt dışı telefonda kullanabilirim, bir telefon varsa, Türkiye garantilisi pahalıysa ama bu bantlarda yurt dışı olanı varsa onu da kullanırım, yurt içi de kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, nasipse telefonumu değiştireceğim. 20 bin lira kadar bir bütçem var. Tercihen bataryasının uzun ömürlü olması, tasarımının güzel olması (kafam kadar kamera adası olmasın, mesela Redmi Note 14 Pro.) Ve en önemlisi 1-2 sene sonra kasmaya donmaya başlamamasını, günlük kullanımda beni yormamasını istiyorum. Benim için en önemli etken bataryası, sonra günlük kullanımda akıcı bir performans vermesi. Bütün önerilere açığım, Xiaomi'ye biraz mesafeliyim. Çünkü yazılımı ve tasarımları beni kendilerinden itiyor. Yurt dışı telefonda kullanabilirim, bir telefon varsa, Türkiye garantilisi pahalıysa ama bu bantlarda yurt dışı olanı varsa onu da kullanırım, yurt içi de kullanırım.

Honor 400.
Batarya sağlamlık odaklıysa magic 8Lite.

1-2yıl sonra kasma donma olmasının nedeni genellikle bataryadandır hocam.

Exynos işlemcili Samsung kullanıyorum herhangi bir ısınma yoktu 2.5yıl sonra ısınmaya başladı batarya %80 civarında değiştirsem düzelecek.

Honor 400.
Batarya sağlamlık odaklıysa magic 8Lite.

1-2yıl sonra kasma donma olmasının nedeni genellikle bataryadandır hocam.

Exynos işlemcili Samsung kullanıyorum herhangi bir ısınma yoktu 2.5yıl sonra ısınmaya başladı batarya %80 civarında değiştirsem düzelecek.

Honor 400 şu anda dediği bütçenin 4K üstünde, kendim kullanıyorum öneririm ama şu anda pahalı. Onun yerine A56 öneririm. Ancak bütçe Honor 400'e de çıkarsa alınabilir kötü cihaz değil.

Normalde rakiplerine göre fiyatının pahalı çıktığını düşündüğümden dolayı zorunda kalmadıkça fazla önerdiğim bir model değildi. Fakat yakın zamanda Honor 400'den sonra Galaxy A56'da zam yemiş sanırım. 128 GB modeli bile 21k'ya satılıyor şu anda. Eğer kamera şekli sizin için sorun olmazsa batarya olarak en iyi seçenek olacaktır. Telefonun sepette 4K kuponu var. Onu kullanmayı unutmayın.

2. el düşünürsen temiz Honor 400 veya S24FE 20-21k bandına. Android telefonlar 2. elde para etmediği için sıfır fiyatın çok aşağısına gidiyor. Kimse bu bütçede 2. el alınmaz diye konuşmasın önerdiğiniz sıfır cihaz a serisinden bir cihaz.

Honor 400 şu anda dediği bütçenin 4K üstünde, kendim kullanıyorum öneririm ama şu anda pahalı. Onun yerine A56 öneririm. Ancak bütçe Honor 400'e de çıkarsa alınabilir kötü cihaz değil.

2000TL kupon var Hepsiburada üzerinde.
22bin oluyor bütçeyi 2K aşıyor o kadar da bir şey olacağını sanmıyorum.
Onun harici magic 8Lite da bütçeyi fazlasıyla aşıyor fakat 4bin TL kuponu mevcut.
Ben olsam Honor 400 alırım.
Benim gibi kuryeyseniz magic 8Lite çok iş yapar :D 7500 batarya.
Su kaydırma özelliği günlük uzun kullanım vs.

1767794864092.png

Eğer ki batarya bu kadar önemli ise Honor Magic 7/8 Lite ve Honor 400'ün bataryaları A56'ya göre daha iyidir. Özellikle Honor Magic 8 Lite.

Ya hocam bir de Samsung ve iPhone PWM değerleri çok düşük göz sağlığı açısından çok kötü.
Çinli markalar bunu aşmış durumda. Samsung'ta ortalama 240PWM varken Çinli telefonlarda 3840 civarında oluyor.

2000TL kupon var Hepsiburada üzerinde.
22bin oluyor bütçeyi 2K aşıyor o kadar da bir şey olacağını sanmıyorum.
Onun harici magic 8Lite da bütçeyi fazlasıyla aşıyor fakat 4bin TL kuponu mevcut.
Ben olsam Honor 400 alırım.
Benim gibi kuryeyseniz magic 8Lite çok iş yapar :D 7500 batarya.
Su kaydırma özelliği günlük uzun kullanım vs.

Eki Görüntüle 2635869

Kupon olayından haberim yoktu. O zaman Honor 400 veya Magic 8 Lite en mantıklısı.
Batarya & sağlamlık : Magic 8 Lite
Kamera& İşlemci : Honor 400

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı