165 ekran - Netflix - beIN Connect olsun yeterli. Marka önemli değil.
Bunlardan birini seçebilirsiniz.
Smart tv iyi değil.TCL 65P635 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıldır sizce bu attıklarınızı gördüm baktım Onvo'ya karşı vs bir ön yargı var.
TCL 65P635 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıldır sizce bu attıklarınızı gördüm baktım Onvo'ya karşı vs bir ön yargı var.
A
Attığınınız güzel alınır o da fakat Onvo'nun uygun fiyatlı modellerinde sorun var. Fakat TCL de alınır ikisi de webOS güzel bir fark olmayacaktır.
Android smart yani ya custom android olucak yada lisans lı Android 2 Side smart TV den iyidir.Smart TV - Google TV - webOS hangisi alınmalı hocam.
Sizin attığınızda da Android Smart TV yazıyor hocam ne fark var
Android Smart yani ya Custom Android olacak ya da lisanslı Android 2 side Smart TV'den iyidir.
Smart TV - Google TV - webOS hangisi alınmalı hocam.
Sizin attığınızda da Android Smart TV yazıyor hocam ne fark var.
ozaman google tvSmart TV
avantajları:
dezavantajları:
- geniş uygulama desteği: Netflix, YouTube, Amazon Prime gibi popüler uygulamalara erişim sağlar.
- kolay kullanım: genellikle kullanıcı dostu arayüzlere sahiptir.
- çeşitli markalar: birçok farklı marka ve modelde bulunabilir.
- güncelleme sorunları: bazı modellerde yazılım güncellemeleri sınırlı olabilir.
- performans: daha düşük performanslı işlemciler kullanabilir, bu da yavaşlamalara neden olabilir?
Google TV
avantajları:
dezavantajları:
- Google ekosistemi: Google asistan, Google Fotoğraflar ve diğer Google hizmetleri ile entegrasyon sağlar.
- geniş uygulama desteği: Google Play Store üzerinden geniş bir uygulama yelpazesine erişim sunar.
- sesli komutlar: Google asistan ile sesli komutları destekler.
- öğrenme eğrisi: ilk başta kullanımı biraz karmaşık olabilir.
- reklamlar: ana ekranda reklamlar ve öneriler bulunabilir.
webOS
avantajları:
dezavantajları:
- kullanıcı dostu arayüz: LG'nin WebOS'u, sezgisel ve kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir.
- magic remote: hareketle kontrol edilebilen uzaktan kumanda ile kullanım kolaylığı sağlar.
- çoklu görev: aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırma yeteneği sunar.
- uygulama desteği: Google TV kadar geniş bir uygulama yelpazesi sunmayabilir.
- marka bağımlılığı: genellikle sadece LG televizyonlarda bulunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.