20.000 TL üniversite için laptop önerisi

Bütçe
20000

386075

Hectopat
Dostlar selam, birikimimi kullanıp yeni bir PC almamın vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Bir masaüstü toplamıştım ama seneye üniversiteye geçeceğim için laptop almaya karar verdim ama ara sıra oyun oynayan bir insanım.
20 bin liraya oyun oynayabileceğim hangi laptopu alabilirim? Monster Abra A5 iyi mi? (Abra A5 V19.2 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook)
3050 Ti olduğu için oyun işimi de iyi göreceğini düşünerek bunu seçtim ama aynı bütçede önerileriniz varsa bekliyorum.

Alınabilir birde ufak bir soğutucu alırsan altına kullanılabileceğini düşünüyorum.

Monster almak yerine Lenovo veya ASUS gibi markalara bakabilirsin. Monster ön yargım yok kesinlikle. Hatta severim. Ama Abra serisi kötü. Tulpar serisi ile dağlar kadar fark var. İlla Monster alacaksan Tulpar almalısın.

16 GB versiyonunu tercih edin, Victus'tan daha mantıklı olan bir cihaz.

Monster almak yerine Lenovo veya ASUS gibi markalara bakabilirsin. Monster ön yargım yok kesinlikle. Hatta severim. Ama Abra serisi kötü. Tulpar serisi ile dağlar kadar fark var. İlla Monster alacaksan Tulpar almalısın.
Tulpar'ın hangi modeli iyidir peki?

Tulpar'ın hangi modeli iyidir peki?
Valla sizin bütçenizi aşıyor ama, Monster Tulpar v20.5 çok çok iyi bir model. Uzun süre götürür. Rtx 3060 var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…