20.000 TL'lik sistem toplama

Arkadaşlar bilgisayar bileşenleri siparişini verdim. Ana listedeki gibi değil de biraz daha farklı yaptım. Şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Özellikle de Netterrealm isimli arkadaşımın oyunlardaki crossfire ile ilgili yorumu ve bunun gerçekliği ile ilgili araştırma yaptığımda bunun doğru olduğunu ve gereksiz yere 4-5 bin lira harcamama mı sağladı. Ona ayriyeten teşekkür ederim.

Tamamen öğrenmek amaçlı soruyorum; Ryzen 9 3900X, i9 7900X ve i9 990K kıyaslandığında çoğunlukla oyun amaçlı kullanım için en uygunu hangi işlemcidir? Güvenilir kaynaklı veriler de var diyorsanız paylaşmaktan çekinmeyin lütfen.

Ryzen 9 3900X, i9 7900X ve i9 990K kıyaslandığında çoğunlukla oyun amaçlı kullanım için en uygunu hangi işlemcidir?
i7 9700K ve i9 9900K oyun performansında 3900X'i geçmektedir.
En iyi F/P oyun işlemcisi hangisi diye sorarsan i7 9700K derim zira i9 9900K ile oyunda benzer performans vermesine rağmen 140$ daha ucuz.

Güvenilir kaynaklı veriler de var diyorsanız paylaşmaktan çekinmeyin lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyla alakasız ama sistem geldiğinde işlemcini test edip ısı değerlerini paylaşır mısın?

Bu arada ssd olarak şunuda alabilirsin Corsair Force 2TB MP510

UserBenchmark sitesindeki sonuçlar her zaman tarafsız olmayabiliyor, Recep bey de belirtmişti konudaki bir yorumunda. Ne kadar doğru bilmiyorum.

UserBenchmark sitesindeki sonuçlar her zaman tarafsız olmayabiliyor, Recep bey de belirtmişti konudaki bir yorumunda. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Oyun testlerine ve UserBenchmark'ın Gaming değerlerine bakarsanız doğru bilgi verdiğini görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…