20.000 TL'ye Android telefon önerisi

Bütçe
5.000 TL - 20.000 TL

AhmetM05

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Android telefonum bozuldu ve yenisini almam gerekiyor. fakat ben tip-1 diyabet olduğum için telefonum Medtronic uygulamasını desteklemeli.

Bu linkteki markalar ve o markaların içindeki desteklenen modellerden Android telefon önerisi istiyorum.

Bütçem en fazla 20.000 TL fakat mecburiyetten alacağım için ne kadar uygun fiyatlı olursa benim için o kadar iyi olacaktır. Fiyat performans telefon önerisi istiyorum.

Oyun, günlük kullanım için kullanacağım. Kamerasının benim için önemi yok, olmasa bile olur.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Not:
Linke tıkladığınızda gelen sayfada desteklenen bazı markalar var, o markaların birine girdiğinizde bir bölüm geliyor. O bölümde desteklenen modeller yer alıyor. bu listedeki modeller dışındakiler kesinlikle olmamalı.

Dostum uzun araştırmalar sonucu 22 bin liraya s24 fe aldım. Ciddi anlamda harika bir cihaz. Bu cihazı tavsiye ederim.

Merhaba, A55 en uygunu. Geçmiş olsun, en kısa sürede atlatırsın , iyi olursun İnşallah.

4700 mAh yeterli oluyor mu hocam ya?

Hocam One UI pil yönetiminde başarılı olmasa da kötü değil. İşlemciside verimsiz değil. Üstelik ekranıda adaptif yenileme hızı, adaptif parlaklık, pil tüketimi olarak iyi bir seviyede. Eski telefonlar gibi değil yani. Eskiden cidden 5000 bile yetmiyordu. Bu sebeple beklentilere bağlı olarak yetebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…