macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz?
20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz?
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 macesea dedi: 20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Direk ikinci ele yönel sıfır bisikletlerin hiçbiri o verdiğin paraya değmez. macesea dedi: 20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dirtjump bisikletler ön kaldırmak için veya merdiven taramak için uygun değiller.
macesea dedi: 20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Direk ikinci ele yönel sıfır bisikletlerin hiçbiri o verdiğin paraya değmez. macesea dedi: 20.000₺'yi aşmayacak dirtjump tarzı rahatça merdiven tarıyabileceğim ön kaldıracağım bir bisiklet arıyorum ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dirtjump bisikletler ön kaldırmak için veya merdiven taramak için uygun değiller.
macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Brokol_61 dedi: Direk ikinci ele yönel sıfır bisikletlerin hiçbiri o verdiğin paraya değmez. Genişletmek için tıkla... İkinci ele pek yanaşmayi düşünmüyorum ama ikinci el olarak bir öneriniz var mı?
Brokol_61 dedi: Direk ikinci ele yönel sıfır bisikletlerin hiçbiri o verdiğin paraya değmez. Genişletmek için tıkla... İkinci ele pek yanaşmayi düşünmüyorum ama ikinci el olarak bir öneriniz var mı?
Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 macesea dedi: İkinci ele pek yanaşmayi düşünmüyorum ama ikinci el olarak bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak dirtjump istersen genelde toplama bisikletler var. Tam bir marka söyleyemem.
macesea dedi: İkinci ele pek yanaşmayi düşünmüyorum ama ikinci el olarak bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İkinci el olarak dirtjump istersen genelde toplama bisikletler var. Tam bir marka söyleyemem.
macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 Brokol_61 dedi: İkinci el olarak dirtjump istersen genelde toplama bisikletler var. Tam bir marka söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakacağım teşekkürler.
Brokol_61 dedi: İkinci el olarak dirtjump istersen genelde toplama bisikletler var. Tam bir marka söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakacağım teşekkürler.