20.000 TL'ye ders ve oyun için tablet önerisi

mifdal

Decapat
Daha fazla  
Xiaomi Pad mini mi, iPad A16 mı, Samsung mu, Honor Pad V9 mu hangisi ya da başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Pad mini mi, iPad A16 mı, Samsung mu, Honor Pad V9 mu hangisi ya da başka öneriniz var mı?

Bütçeyi biraz arttırıp Tab S9 alırsan iyi olur ben uzun süre kullanıp her işi yapabilmen açısından öneririm bir de bu fiyattaki IPad'ler IPS panel bildiğim kadarıyla

Honor pas V9 güzeldir kullanıyorum 1 aydır ha paranız varsa Tab S9 daha iyi olur.

Büyük olması filan önemli değilse direkt iPad çok mantıklı olur. Kamerası, işlemcisi vesaire her türlü ders için yeterli olur.

Büyük olması filan önemli değilse direkt iPad çok mantıklı olur. Kamerası, işlemcisi vesaire her türlü ders için yeterli olur.

Ama arkadaş oyun oynayacağım demiş iPad bir seçenek değil burada bence 60Hz ekran varken

Bence oyun içinde gayet mantıklı iPad hatta hiç sorun çıkartmaz ama dediğiniz gibi FPS takıntısı varsa Samsung S10FE+ alsın o da üzmez.

Bence oyun içinde gayet mantıklı iPad hatta hiç sorun çıkartmaz ama dediğiniz gibi FPS takıntısı varsa Samsung S10FE+ alsın o da üzmez.

Katılmıyorum IPS ekran ve işlemcisi Exynos snap Dragon bir seçenek iken tercih edilmemeli

60 hz ekranı sorun etmeyecekseniz kesinlikle ipad. Sorun edecekseniz de samsung tab s9. Fakat uzun ömürlülük stabilite vs. olarak ben kesinlikle ipad derdim.

@ArhanYılmaz hocam genel itibari ile samsung daha iyi değil mi ipad iyide kaleminden emin değilim

@ArhanYılmaz hocam genel itibari ile Samsung daha iyi değil mi iPad iyi de kaleminden emin değilim

Öyle zaten kalemin ucu daha yumuşak ancak kullanım deneyimi aynı ekstra farkları yok anlaşılan neden iPad değil de Samsung diye tablo yapmak lazım
+OLED ve 120Hz ekran
+Oyun için daha iyi bir işlemci
+12 GB RAM 256 GB depolama olması ve UFS4.0 depolama olması
Denebilir zaten ekran ve işlemci demek yarısıdır önem olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…